Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

omlouvám se za svoji ode dneška nepřítomnost ve hře, jelikož mi debilní ČEZ vypl elektřinu i když jsem jí měl zaplacenou a než se rozhoupaj tak nevím kdy mi to opět zapojej :angry: doufám že zítra
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Wendigo píše:Ja se omlouvam Darmovi za muj vypadek vcera, zacalo to hroznym packet lostem a kdyz jsem se rozhodla hrdine restartovat router tak se ta mrcha uz nerozbehla. Asi po dvou hodinach jsem to vzdala a po trech to opet zacalo fungovat aby se nereklo... :x
:( Dvě večeře objednány, všechno připraveno...
Ne, v pohodě, bylo co dělat :D
Šli jsme na záchrannou výpravu, abys věděla! (modří vědí) :D
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

omlouvám se za svůj výpadek, spadl mi systém a už nemám náladu se vracet
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Street_cz píše:omlouvám se za svůj výpadek, spadl mi systém a už nemám náladu se vracet
System of a Down. :bigwink:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

SOAD I love in it
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Chtěl bych se omluvit, za poslední dny... nakonec ne vždycky všechno vychází tak jak si na začátku přejete, ale děkuji těm co to i tak uhráli a zvládli.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulinek »

Omluva za dnesní výpadek ze hry, holt příroda si rekla zeelektriny bylo dost, tak nás na nejakou dobu odstrihla.
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Tak tak a já jsem díky tomu momentálně bez netu.
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Omluva všem, kdo by na mě čekali ve hře, ale bohužel teď nemám ani čas, ani chuť :(
Kraki Skengdrang
vitekkovarovic

Pro Labira

Příspěvek od vitekkovarovic »

Labire chtěl bych se ti omluvit za ten dnešek kamarád mi napsal že jsi ve hře tak jsem myslel že bys mi to udělal dneska jinak jsem tě nechtěl nějak otravovat promin a tak snad doufám že tvé rozhodnutí platí
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

omluva za svoji nepřítomnopst ve hře jak za pana Brumlu tak slečnu Rytu, nemám teĎ vůbec čas, až bude objevím se a donesu omluvenku :smile:
přeji všem príma hru :clover:
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Omluva Tonnymu a Akiře. Ale wifi se s to bouřkou prostě nedokázala porvat no:))
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Lonewar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lonewar »

Omlouvám se Aleinerteneien , musel jsem neplánovaně off. :ermm:
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.
Tulak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tulak »

chtěl bych se omluvit za to ze sem musel opustit výpravu ale lagi si vybrali tu nejméně v hodnou dobu :angry:
Naposledy upravil(a) Tulak dne 26. 3. 2009 22.44, celkem upraveno 1 x.
Tulák: odešel za minulostí
Rick Deckard: zmizel
Petr Král: socha na stráži
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Tulak píše:chtel bych se omluvit za to ze sem musel opustit vipravu ale lagi si vibrali tu nejmene v hodnou dobu :angry:
Teda ja normalne nemam ve zvyku rypat kvuli gramatice (myslim, ze je to dokonce me prvni rypnuti v tomto smyslu na eq foru), ale toto vazne trha oci :blink: Tri hrubky v jedne vete …
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

cybermisa píše:
Tulak píše:chtel bych se omluvit za to ze sem musel opustit vipravu ale lagi si vibrali tu nejmene v hodnou dobu :angry:
Teda ja normalne nemam ve zvyku rypat kvuli gramatice (myslim, ze je to dokonce me prvni rypnuti v tomto smyslu na eq foru), ale toto vazne trha oci :blink: Tri hrubky v jedne vete …
tobě zase chybí háčky a čárky :bleh: to je chyb jak blázen :biggrin:
Anade

Příspěvek od Anade »

Tomyn píše:
cybermisa píše:
tobě zase chybí háčky a čárky :bleh: to je chyb jak blázen :biggrin:
No to Tulákovi taky, že. A těch chyb tam má Tulák víc než tři. Správně to mělo být takhle, tak si to porovnejte a spočítejte:
Chtěl bych se omluvit za to, že jsem musel opustit výpravu, ale lagy si vybraly tu nejméně vhodnou dobu.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Akira

Příspěvek od Akira »

Tomyn: myslím, že je rozdíl psát bez háčků a čárek (což je moderní elektronický styl -sms, net, email) a mezi skutečně děsivými chybami...ale co..hlavní je zdraví :).
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

Akira píše:Tomyn: myslím, že je rozdíl psát bez háčků a čárek (což je moderní elektronický styl -sms, net, email) a mezi skutečně děsivými chybami...ale co..hlavní je zdraví :).
JEJDA už druhý se ozval, já vím sem si dělal legraci, trocha ironie přátelé, ale tak jo abych nebyl OT tak se omlouvám :bleh:

jo a jinak se omlouvám že poslední dobou nejsem moc online a nehraji ale málo času a psychycké síly, no snad tento víkend si to užiji
dave

Příspěvek od dave »

Omlouvá se za včerejší odlog v ne příliš vhodnou chvíli - napřed klávesnice a pak mi vytuhly nwn.
Odpovědět