Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Tak to je v suchu. Patnact uz nam bylo, nekterym i dvakrat :) Kamaradovu postavu jmenem neznam, ale treba se predstavi sam. Moje postava je Cassarah karNoqer.Braenn píše:v zásadě tady tím že jste se napsali:) Jen, ideálně tedy dodám takovou prosbu, aby jste se identifikovali i jako postavy a .. mno, řekněme že věk nad 15 je nutností. A když vás potkám ve hře abych si mohla zařadit, budu ráda:)karNoqer píše:Kde se muzou prihlasit dalsi dva, co by prijeli? Jsme tu novi.
:)
fajn, tak teď zodpovědět několik důležitých otázek:
1) budeš se s námi trmácet na Pernštejn?
2) budeš se skládat na bečku?
3) jak a odkud se dopravíš? (V případě vlaku z Prahy se asi spoj se Sciorpem, případnou navigaci auta dořešíme před odjezdem)
4) od kdy do kdy budeš?
… a víc mě nenapadá.
Jestli máte nějaké společenské hry nebo něco co by se tu neztratilo, dovezte, jinak info v prvním příspěvku.
Krýgl sebou.
fajn, tak teď zodpovědět několik důležitých otázek:
1) budeš se s námi trmácet na Pernštejn?
2) budeš se skládat na bečku?
3) jak a odkud se dopravíš? (V případě vlaku z Prahy se asi spoj se Sciorpem, případnou navigaci auta dořešíme před odjezdem)
4) od kdy do kdy budeš?
… a víc mě nenapadá.
Jestli máte nějaké společenské hry nebo něco co by se tu neztratilo, dovezte, jinak info v prvním příspěvku.
Krýgl sebou.
-
- Kontaktovat uživatele:
Už jenom ten název se mě nelíbíKapik píše:...hru Activity...

To byste byli hodníBraenn píše:jedeme o něco dřív než vy, ale myslím že bychom s Akirou mohli v rámci podpory kamarádských vztahů dvakrát projet kolem vás, až budete tak v půlce toho hnusnýho kopce.. a mávat. A samozřejmě, zpomalit, abychom si užili vaše šťastné a čilé tváře

no zkráceně...je několik družtev po dvou, vždycky vytáhneš kartičku kde máš nějakou věc(činnost atd. a musíš to buď nakreslit, popsat nebo pantomimicky předvíst.magnumik píše:Už jenom ten název se mě nelíbíKapik píše:...hru Activity...![]()
Víš jaká je to prdel když je člověk nalitej předvádět třeba hrdličky, kreslit rejska nebo hraboše polního a tak? xD xD
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
Activity je dobrá hra. Jsem všema deseti pro, Kapiku máš bojový úkol ji tam zorganizovat:))
Na pravdu není dobrá hra. Dá se přežít, jakmile se do ní zamíchaj fanty a možnost vyvlíknout se z odpovědí. A nejhorší je když se tam připlete někdo střízlivej. Nejde ani tak o koule, jako o tendenci některých používat ony "pravdy" jako zdroj obveselení společnosti na srazech pět let dopředu
Na pravdu není dobrá hra. Dá se přežít, jakmile se do ní zamíchaj fanty a možnost vyvlíknout se z odpovědí. A nejhorší je když se tam připlete někdo střízlivej. Nejde ani tak o koule, jako o tendenci některých používat ony "pravdy" jako zdroj obveselení společnosti na srazech pět let dopředu

Naposledy upravil(a) Braenn dne 29. 3. 2009 0.29, celkem upraveno 3 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
No dyť to říkámBraenn píše:Na pravdu není dobrá hra. Dá se přežít, jakmile se do ní zamíchaj fanty a možnost vyvlíknout se z odpovědí. A nejhorší je když se tam připlete někdo střízlivej. Nejde ani tak o koule, jako o tendenci některých používat ony "pravdy" jako zdroj obveselení společnosti na srazech pět let dopředu

ale teda vy ste srágory

Já beru Activity 2.Kapik píše:Tak mě napadá.….má někdo z vás hru Activity? když je člověk mimo je to naprosto nejlepší hra xD
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…