Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Jojo me taky, necekala jsem ze si takhle pozde tak pekne zahraju. 

Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Jon, Libra: pokud by měl někdo zájem o mou novou knihu: Deset rad, kterak se dostat do problémů od Akiry Kamatsu Thelion a volné pokračování Jedenáctá rada, kterak jednat se šlechtou i vlastním manželem od AKT, přijímám objednávky
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Anade se hlásí.Akira píše:Jon, Libra: pokud by měl někdo zájem o mou novou knihu: Deset rad, kterak se dostat do problémů od Akiry Kamatsu Thelion a volné pokračování Jedenáctá rada, kterak jednat se šlechtou i vlastním manželem od AKT, přijímám objednávky

Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky Ti a doufám, že Ti to vydrží déle než obvykle. 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
to ano moc pěkné a těch nových surovin, a systém na stavbu dokonalost, jen mě mrzí záloha za sudy, že už nebude, doma si také vždy šetřím flašky od piva na krizi, v EQ sem si šetřil sudy :) ale myslím že ostatní věci to více jak vyvažujíNiamCK píše:Labire, Onyxi... jste třída.
Nestíhám žasnout a to jsem byla sotva v podhradí ..už se těším až najdu nějakej novej přechod :)

Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Taky moc díky, zvlášť jeden tajemnej dung dost dobrý.
Tyhle lokace přesně chyběly... už se těším až tam bude všechno hotový.
Velká poklona, do hotovýho místa doplnit lokace tak, aby tam seděly... to chce skill
… snad si to projdu co nejdřív důkladněji.

Tyhle lokace přesně chyběly... už se těším až tam bude všechno hotový.

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
jo a taky moooc díky našmu Vojvodovi
že brachy a brašky tak myslí 

Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
-
Poděkování za update
Lokace a jejich atmosféra - no prostě perfektní... :-) vždycky jsem si říkal, že je tam takové hluché místo a teĎ!
Opravdu díky všem co se na tom podíleli...
Opravdu díky všem co se na tom podíleli...
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
lokace a upravy super...třeba hospoda U zdi. ale myslím si, že hřiště před Hagem není zrovna citlivý...nezapadá tam. Ale to je jen muj dojem. Jinak, co jsem poznal, fakt hezky.
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!