(Staré ale dobré:) Lze si v případě zájmu doplnit libovolným politikem/osobností)
Budete podrobeni krátkému testu. Skládá se jen z jedné otázky, ale otázka je velmi, velmi důležitá. Neodpovídejte proto zbrkle a bez uvážení!
Promyslete si to! Odpovídejte upřímně a dozvíte se něco o své morálce. Představte si následně popsanou situaci a učiňte rozhodnutí. Nezapomeňte, že odpověď by měla být spontánní a upřímná.
Nacházíte se přímo v centru katastrofické povodně vyvolané orkánem.
Neuvěřitelné masy vody kam se oko podívá...
Jste fotoreportérem v samém centru této hrůzostrašné katastrofy.
Pokoušíte se zachytit co nejvíce této hrůzy.
Situace je téměř beznadějná.
Kolem mizí domy, lidé zoufale bojují se živlem.
Síla přírody v celé její ukrutnosti bere vše, co jí stojí v cestě.
Náhle vidíte muže, řídícího terénní auto...
Bezradně se ho snaží dostat pod kontrolu.
Vypadá nějak povědomě...
A poznáváte ho: Ano, je to Jiří Paroubek!!!
Rozběsněná povodeň ho každou chvíli pohltí - navždy.
Máte dvě možnosti - zachránit ho nebo udělat fotku svého života!
Zachránit mu život nebo udělat fotku, za kterou určitě dostanete cenu World Press Photo...!
.
.
.
.
.
.
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Lesklý...co jsem slyšel, tak ta fotka pak víc vydrží
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Zaznam jedne hry z US serveru kde si cas od casu zahraju. Moje postava Wolfa - vecne mrzuteho byvaleho arcimaga ktery ztratil svou moc a zkoncil jako helmuv klerik a postava jeho spolubydlici zlodejky Ellie zname tim ze krome penez nema rada nikoho a nic.… az do ted!
Je to v anglictine a docela dlouhe ale nektere hlasky tam jsou opravdu epicke [story o kureti, vzpominky na magickou univerzitu a predevsim diskuze o rozmnozovani zab]
Wendigo píše:Zaznam jedne hry z US serveru kde si cas od casu zahraju. Moje postava Wolfa - vecne mrzuteho byvaleho arcimaga ktery ztratil svou moc a zkoncil jako helmuv klerik a postava jeho spolubydlici zlodejky Ellie zname tim ze krome penez nema rada nikoho a nic.… az do ted!
Je to v anglictine a docela dlouhe ale nektere hlasky tam jsou opravdu epicke [story o kureti, vzpominky na magickou univerzitu a predevsim diskuze o rozmnozovani zab]
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)