Akira píše:že bych nakonec nejel vůbec?kokosak píše:Aspoń se k sobě budeme víc tulit
Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Erik Brandlgod
- Kontaktovat uživatele:
A někdo si nemusí lámat ani nohy. :/
Znáte takový to, jak se blíží termín, vy si jste na 95% jistí, že pojedete a najednou BUM! Všechno se začne s prominutím s*át a jde to od desíti k pěti. Tímto se tedy omlouvám, ale škrtněte mě prosím v seznamu.
Winnome se omlouvám, za příslíbené "zasedlé" místo v autě.
Snad se ke mě dostane alespoň necenzurovanej pack s fotkama :) *trpce a hořce se pousměje*
Znáte takový to, jak se blíží termín, vy si jste na 95% jistí, že pojedete a najednou BUM! Všechno se začne s prominutím s*át a jde to od desíti k pěti. Tímto se tedy omlouvám, ale škrtněte mě prosím v seznamu.
Snad se ke mě dostane alespoň necenzurovanej pack s fotkama :) *trpce a hořce se pousměje*
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
postavy: Luthor Waldenn
-
Erik Brandlgod
- Kontaktovat uživatele:
-
Winonne
- Kontaktovat uživatele:
No co se dá dělat...Alfray píše:A někdo si nemusí lámat ani nohy. :/
Tímto tedy oznamuji, že mám volné místo v autě.
Edit: Jo a jedu tedy z Plzně přes Prahu :)
U me plati ze vymenim misto v nekurackem aute za misto v aute kurackem, jestli ma nekdo zajem ;]
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
chmmAlfray píše:A někdo si nemusí lámat ani nohy. :/
Rina
Donie
Donie
Poprosím každého, který chce využít studentské slevy (tzn platit jen 270 místo 330 kč) aby tady dal vědět s potvrzením do kdy tam bude.
Potřebuji poslat panu Knoflíčkovi jakési předběžné shrnutí. Kdo se neozve, zaplatí plnou.
Edit pro Kokosa: nestudentští zájemci můžou využít využít nestudentské přirážky za 360,-.
Zatím přihlášený o přirážku: Kokosák
Potřebuji poslat panu Knoflíčkovi jakési předběžné shrnutí. Kdo se neozve, zaplatí plnou.
Edit pro Kokosa: nestudentští zájemci můžou využít využít nestudentské přirážky za 360,-.
Zatím přihlášený o přirážku: Kokosák
Naposledy upravil(a) Braenn dne 3. 4. 2009 10.45, celkem upraveno 7 x.
já ju využiju
sem student 
Edit Braenn:: a do kdy tam budeš/kolik nocí..?
do té doby do kdy tam bude Darm. jedem spolu.
Edit Darm: Prostě do konce
Edit Braenn:: a do kdy tam budeš/kolik nocí..?
do té doby do kdy tam bude Darm. jedem spolu.
Edit Darm: Prostě do konce
Naposledy upravil(a) Ambra dne 3. 4. 2009 10.48, celkem upraveno 1 x.