Jistě že to jde, svět je tak stavěný. Ale není to nic jednoduchého ani rychlého.Jezura píše:… Věřím tomu, že se tady jde stát králem říše nebo temným mágem, který si sám postaví dungeon. Postavy co znám se zatím takhle (ale hodně pomalu) rozvíjejí.

Moderátor: Dungeon Master
Jistě že to jde, svět je tak stavěný. Ale není to nic jednoduchého ani rychlého.Jezura píše:… Věřím tomu, že se tady jde stát králem říše nebo temným mágem, který si sám postaví dungeon. Postavy co znám se zatím takhle (ale hodně pomalu) rozvíjejí.
Tak si zhoď auru co nejmíň to jde a umři, pak si popovídáme. Vím o tom svý a pokud to rádi měříte na dny hraní, tak tady už nejde o ztracený dny hraní ale týdny...kolja píše: ...postihy na XP za smrt sou tady podle mě měkký...
Tak s tímhle zásadně nesouhlasím a pokud se tohle děje na tomto serveru tak je to s prominutím prasá.na …Jezura píše: …(protože čím zajímavější RP předvede, tím víc od DM dostane)…
.
XP odměna od DM vždy byla, je a bude závislá na kvalitě odvedené hry. Kdo hraje pěkně a aktivně dostane víc. Vždy záleží na DM, třeba nováčkovi co je vidět, že se snaží i když mu to ještě moc nejde, se také dává větší částka, aby měl motivaci.Arto píše:Tak s tímhle zásadně nesouhlasím a pokud se tohle děje na tomto serveru tak je to s prominutím prasá.na …Jezura píše: …(protože čím zajímavější RP předvede, tím víc od DM dostane)…
.![]()
Myslel sem že sou tu DM pro to aby všem měřili stejnou mírou a oživovali hru všem hráčům, nikoliv pořád těm stejným co hrajou "The Best of RP"…
edit: Chápu když někdo třeba neustále narušuje hru, nebo ustavičně porušuje pravidla.
Hmm já moc neumíral no :) Jen po pár dnech hraní se mi stala nehoda a spadly mi xp na 0Arto píše: …
Děleni na "dobré" a "špatné" hmm..takhle to nefunguje. Takovou databázi jak kdo hraje si udržuje každý DM v hlavě sám a maximálně to konzultujeme mezi sebou. A neboj je to dynamické - kdyby se objevil hráč který třeba za svou hru málem dostane BAN a pak se po té zkušenosti zlepší a změní svou hru tak se prostě nazírání DM na něj změní také. A stejně naopak, jak hráč co hrál pěkně začne "prasit" tak se zase náhled DM na něj změní.kolja píše:…
Já vim, že máš jistý idealistický vize, ale skutečnost je trochu jiná.Labir píše: …
Jenom jsem chtěl asi říct: buďte toleratní, a to ke všem stejnou měrou. I když víte že "někdo" udělal tohleto a tamhleto, dejte mu šanci. Problém je, že to jde těžko ovlivnit, protože naše jednání je často podvědomé a jedná se o drobnosti, i mě se to určitě týká. Ale doufam že se snažimLabir píše:No...je fakt že jsem idealista, ale trochu jsem už vystřízlivěl. Buď rád že jsi nepotkal nikoho kdo by porušoval pravidla, já už takových pár viděl a i trest padnul...kolja píše:…
Wekslak píše:Nevim jestli to tu nahodou nekdo nerikal, ponevadz sem nemel chut ani cas to procitat cely takze jsem precetl prvnich par a poslednich par prispevku (stať sem vynechal)a chci jeste neco rict ohledne toho okradani...ale dle myho nazoru kdyz uz je to HCRP server...tak proc neokradat RP? Je to prosty...hody kostkou tu sou...(skoda ze ne na vlastnosti a dovednosti jako napr na Demone,ale to je jen mala piha na krase) proste nekoho vidim nekde stat...hodim si napr d20 na tichej pohyb...reknu si ze vic jak 10 znamena ze sem neslysen (anebo si ten dotycnej taky hodi d20 a kdyz bude mit vic tak me uslysel) a pak hod znova d20 na okradani a vic jak 10 neodhalen...pak uz je jen na hraci co mi da...a verim ze lidi (kterych je tu snad plno a nebojim se rict drtiva vetsina) ktery nehrajou kvuli sobe ale i ostatnim radi neco daj...mozna mnozi z vas tomu nebudou verit ale par lidi sem timto zpusobem okrad i na demone - a to je himl co ricttakze bych rekl ze je mozna zbytecna prace na vic delat ten system (i kdyz zni dost vychytane) a radsi bych zaapeloval na udelani hodu kostkou jak na vsechny vlastnosti tak i na dovednosti...a at si schvalne kazdej zlodej procvici fantazii o kterou tu de predevsim
Protože Bioware okrádání je napsané tak jak je napsané. Tj. velmi špatně.Wekslak píše:…