Pokud se vejdu, jedu s tebou jestli máš ještě místo :) , tím i žádám brejn o studentskou slevuPanathian píše:Tak už je na 95% jistý, že jedu. Jsem student, v pátek odpoledne až večer z Prahy tam, v pondělí ráno až dopoledne zpět do Prahy, v autě zatím všechna 3 místa volná, tak pokud byste se někdo nechtěl mačkat jinde nebo se rozhodl na poslední chvíli, napište.
Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Zapomínáš, že se s tim budu muset tahat přes celou Prahu. Dvakrát.Winonne píše:v pohodě, já mám auto nafukovací :)kokosak píše:Jen si dovolím upozornit, že vzhledem k množství výbavy co sebou potáhnu redukuji jeden boken.. kže povezu jen katanu, jedenapulku železo, boken 1x, luk a šípy.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Tak pardon... oprava... pojedu jen pokud se mi naplní auto... nádrž mám plnou, ale potřebuju vás skásnout abych měl na chlast::D
keby byl zájem pište mě na icq 220669916
pro zájemce na mobil: 724573129
keby byl zájem pište mě na icq 220669916
pro zájemce na mobil: 724573129
Aleinerteneien: Složitá přes dvacet let stará puberťačka.
Yourichi: Veselá pohodářka, která nejraději tráví čas, s pivem, dýmkou a rybářským prutem.
Theureg: Chytrý pulork.
Yourichi: Veselá pohodářka, která nejraději tráví čas, s pivem, dýmkou a rybářským prutem.
Theureg: Chytrý pulork.
Potřebuju pasažery do auta, beru cokoliv dvojnohého, vztupenka je 200 kč :)
v ceně je: možná menší doutník, možná nějaké pití, a potahy z vodnice :)

v ceně je: možná menší doutník, možná nějaké pití, a potahy z vodnice :)
bojím, bojímA btw.. kdo to tady vo mě roztrubuje, že jezdim nebezpečně???
Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
*Spouští PS a začíná vytvářet kartičku*Braenn píše:Obracím to ze všech strach, ale to je žert nebo jen něco nevím? No píšu si tě tam, ale u tebe speciálně budu chtít vidět tu kartičku.Libra píše:.. tím i žádám brejn o studentskou slevu
PS: Pokud mě někdo přijme do auta tak se samozřejmě na bečku skládám
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Nejezdis nebezpecne, je jsme byli trosku vydeseni kdyz jsme ti museli cist dobravni znackytheureg píše:A btw.. kdo to tady vo mě roztrubuje, že jezdim nebezpečně???
Takze ja a predpokladam Libra taky kuracke auto, takze nejspis k Paovi a Theureg muze nechat auto doma a pridat se ne? Pohodova cesta, vsichni spokojeni a mozna i tu cestu prezijem. Nebo kdyztak pojedem s Theuregem, ona trochu adrenalinu nikdy neskodi ;] Minule byla cesta dlouha lec zabavna ;]
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Ehm, Libra jede s Naylunem a ty jsi napsaná u Draka, nekomplikovat...
A když se podíváš na první stránku zjistíš, že Pao je tam jen do neděle, možná do soboty
V současné době, z volných míst v autech, jsou to
2 z prahy do pondělí - Naylun
2 z Prahy do neděle/soboty večer - Pao
A velký počet míst z Krnova, Přerova a Brna, + možné 5 místo u někoho z Phy kdo už je plný (Drake).
Jediní ze seznamu kdo se zatím nepřihlásili o místo v autě nebo nepotvrdili příjezd, je Ambra, Paklic a Jon. a případně Theurg.
Hrubou matematikou a odhadem můžu říct, že nenaplníte další auto, aniž by ostatní nejely poloprázdné, takže prosím, nevozte ho. Dá se tam zaparkovat i na příjezdové cestě, ale není to tam nafukovací.
Edit: jestli někdo máte plonkovní uhlíky do vodárny, vemte.. pokusím se nezapomenout a koupit, ale znám se
A když se podíváš na první stránku zjistíš, že Pao je tam jen do neděle, možná do soboty
V současné době, z volných míst v autech, jsou to
2 z prahy do pondělí - Naylun
2 z Prahy do neděle/soboty večer - Pao
A velký počet míst z Krnova, Přerova a Brna, + možné 5 místo u někoho z Phy kdo už je plný (Drake).
Jediní ze seznamu kdo se zatím nepřihlásili o místo v autě nebo nepotvrdili příjezd, je Ambra, Paklic a Jon. a případně Theurg.
Hrubou matematikou a odhadem můžu říct, že nenaplníte další auto, aniž by ostatní nejely poloprázdné, takže prosím, nevozte ho. Dá se tam zaparkovat i na příjezdové cestě, ale není to tam nafukovací.
Edit: jestli někdo máte plonkovní uhlíky do vodárny, vemte.. pokusím se nezapomenout a koupit, ale znám se
-
Erik Brandlgod
- Kontaktovat uživatele:
U Ambry jsem zatím domluvený s Drakem, bere jí jako pátou.Braenn píše:A velký počet míst z Krnova, Přerova a Brna, + možné 5 místo u někoho z Phy kdo už je plný (Drake).
Edit Braenn: Dopsáno
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Ja to nekomplikuju, ja to napisu jendoduse.
Kdo ma misto v - KURACKYM - aute?
Kdo ma misto v - KURACKYM - aute?
Na docasne dovolene od EQ
---
---