Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
škoda Alfray, kdo se mnou bude běhat a učit mě šermovat? *kouká na Braenn* :-)
Jinak místa v autě tam jsou ještě dvě, s trochou nepohodlí vzadu i 3. Zpátky to má kromě Libry zamluvený i Sciorp, takže už max 2 místa. Jinak v autě cigára nechci, ale jsem ochoten dělat zastávky. Budu asi vybírat nějaký menší poplatek na benzín, takže čím víc se přidá tím líp.
Jinak místa v autě tam jsou ještě dvě, s trochou nepohodlí vzadu i 3. Zpátky to má kromě Libry zamluvený i Sciorp, takže už max 2 místa. Jinak v autě cigára nechci, ale jsem ochoten dělat zastávky. Budu asi vybírat nějaký menší poplatek na benzín, takže čím víc se přidá tím líp.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Tak jo, potvrzuju účast, a to od 10. do 12. dubna. Jsem student, hledám někoho, kdo se mě ujme v autě (Panathiane, Panathiane, že se mě ujmeš?
) Můžu přivézt nějaký flašky co tu doma mám, tak se to snad vypije. Slíbili jsme si ruskej večer, takže počítám alespoň s jednou velikou a dobrou vodkou.
Tak mě napadá, bude kde přehrát CD / DVD, páč u nás v trafice maj komplet Alexandrovce :D :D
A do bečky klidně něco vrazím, ale můj příspěvek bude podle toho kolik vypiju (piju hodně) a podle příspěvku na benzín co budu muset cálnout :)
Jo. A číslo na mě je 773677845 pro lepší domluvu. A jsem z Prahy.

Tak mě napadá, bude kde přehrát CD / DVD, páč u nás v trafice maj komplet Alexandrovce :D :D
A do bečky klidně něco vrazím, ale můj příspěvek bude podle toho kolik vypiju (piju hodně) a podle příspěvku na benzín co budu muset cálnout :)
Jo. A číslo na mě je 773677845 pro lepší domluvu. A jsem z Prahy.
Kraki Skengdrang
Pokud jedeš přes Brno, můžem se nějak domluvit (jedem se Sciorpem a Magnumem vlakem z Brna), takže se můžeš připojit. Pokud teda budeš hodný a projdeš přes pohovor :DPaklic píše:Nejsem z Prahy! Asi pojedu autobusem, případně s koulínkem, kdybych ho přemluvil na otočku. :-) Ale to by nebylo asi jen na mně.
(za každou odpověd ano je -10 bodů)Ikkie píše:… takže se můžeš připojit. Pokud teda budeš hodný a projdeš přes pohovor :D
- odmítl jste někdy alkohol?
- uvažoval jste někdy že přestanete s pitím?
- dáte přednost kole před pivem?
A dále k praktické zkoušce, kterou snad ani nebudu vypisovat

Naposledy upravil(a) Braenn dne 5. 4. 2009 17.30, celkem upraveno 1 x.
Hele, já to vezmu nejspíš od nás přes Hradec na Žd'ár a pak nějak tam dolů, něco mě tam poblíž doveze, ale přes Brno by to byla zajížd'ka.Ikkie píše:Pokud jedeš přes Brno, můžem se nějak domluvit (jedem se Sciorpem a Magnumem vlakem z Brna), takže se můžeš připojit. Pokud teda budeš hodný a projdeš přes pohovor :D
To víš Brejn se to každým rokem vymyká čím dál tím víc z rukou ….Ikkie píše:Mě tam pro jistotu ani nenapsali :) Kdyžtak mi to napište do toho pondělí.Libra píše:Tak jsem právě zjistil, že mě někdo vyškrtnul ze studenstký slevy … hmmm.. * koukne po brejn*

Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Hmm takze kuracke drozky zbyl Pao a Theureg, tak berete nekdo z vas auto? ;]
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
je mi líto, ale přidat se nemužu. jsem chudej jak *****. Tzn nemám prachy na cálování beznzínu a tak, naproti tomu mám plnou nádrž. Potřebuju lidi skásnout o prachy za béňo abych měl za co pít. V tom tkví můj problem.
Btw. značky už číst netřeba. mam brejle:D
Takže ještě jednou: Pojedu jen pokud naplnim auto, alespoň tři lidi.
Pokud bude zájem tak se mi ozvěte na mobil nebo na icq. Na mobil volat nepsat sms... nechoděj mi.
Mobil: 724573129
Pojedu jen pokud budu mít min tři lidi do auta. mrzí mě to, ale jsem na tom jak jsem.
Btw. značky už číst netřeba. mam brejle:D
Takže ještě jednou: Pojedu jen pokud naplnim auto, alespoň tři lidi.
Pokud bude zájem tak se mi ozvěte na mobil nebo na icq. Na mobil volat nepsat sms... nechoděj mi.
Mobil: 724573129
Pojedu jen pokud budu mít min tři lidi do auta. mrzí mě to, ale jsem na tom jak jsem.
Aleinerteneien: Složitá přes dvacet let stará puberťačka.
Yourichi: Veselá pohodářka, která nejraději tráví čas, s pivem, dýmkou a rybářským prutem.
Theureg: Chytrý pulork.
Yourichi: Veselá pohodářka, která nejraději tráví čas, s pivem, dýmkou a rybářským prutem.
Theureg: Chytrý pulork.