Nabídka jenž se asi již nikdy nebude opakovat
Vzhledem k tomu, že připravované Rozšíření přináší upravu haků a tedy jejich následnou nutnost je stáhnout po publikování Rozšíření, mě napadla jistá zajímavá možnost.
Jistě jste již někde viděli obrazy jenž se v Equilibrii vyskytují. Takový obraz je součástí haků, nelze tedy přidat do hry bez toho, aby si všichni hráči nemuseli stáhnout hak. Ovšem to stejně bude třeba udělat po Rozšíření a tedy - Equilibrie vám nabízí možnost vytvoření a umístění do hry váš vlastní obraz či obrazy!
Stačí jen dodat obrázek v požadovaném rozlišení. Zakomponování do rámu a vytvoření placeablu zajistím. Všechny dodané obrazy nemusí být automaticky dodány do hry, je zde přeci jen estetické a technické omezení, konečné rozhodnutí co bude a co nebude v hacích bude stále na mě.

Popřemýšlejte i třeba na budoucnost, kdy vaše postava bude mít pronajatý byt či dům nebo jej bude dokonce vlastnit. Pak není problém váš obraz tam prostě pověsit na zeď. Nejlepší je když před pověšením na zeď (po dohodě se mnou) postavy sehrají že některá postava s vyšším uměním nebo NPC malíř obraz za nějaký obnos namaloval pěkně IC ve hře.
Je možnost dvou obrazů, malého a velkého. Velkých obrazů bude použito méně. Obrázky dodávejte v daném minimálním rozlišení v libovolném obrazovém formátu na můj email labir@equilibrie.cz. Ale zase to nepřehánějte...

Velký obraz - rozlišení 381x381 pix přičemž se zobrazuje hotní část 381x286 pix. Velikost výsledné TGA bitmapy je cca 0.5 MB na obraz, takže jich moc nebude, max cca 100 kusů (a to si nějaké zaberu sám

Malý obraz - rozlišení 256x190 pix, zobrazuje se celá plocha. Velikost výsledné TGA bitmapy je cca 150 kB takže tady je možností dát do haků více obrázků.
Uzávěrka je přesně týden před uveřejněním Rozšíření, což je výhledově.

PS: Tu postavu před obrazy ignorujte, to je můj off-line testovací elf/poloúpír, klerik s dračími křídly a kočičím ocasem.