Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
super
chata byla právě domluvena s knoflíčkem a očekává nás.
Jen malá věc - nějak se tam a v okolních minivískách pokazila voda - tzn teče, ale není pitná a to ani na vaření!
Budeme tam mít dva dvacetilitrové barely vody s tím, že když ji vypotřebujeme, před hotelem (cca 3/4 km) je cisterna kde se načerpá pak další. A teď mi zkuste říct že jsem zlá, když jsem si právě mezi prsty nechala protéct příležitost k dokonalé pomstě v podobě zažívacích obtíží až mírné otravy půlky eq populace
)
Takže umívat ruce ano, ale z kohoutku prosím nepijte, ani vy, kteří pohrdáte tekutým chlebem
Takže, znovu a pro připomenutí:
S sebou: Vlastní jídlo vlastní pití (nealko alko) do neděle ideálně (pojede se nakoupit) Spacák, něco teplého na spaní když bude zima, krýgl.
Právě jsem odmítla možnost nechat tam zatopit za příplatek (všem mrznoucím nastěnkám se omlouvám:), tak přibalte pro jistotu jeden pár teplých ponožek (díky Akiro:)

chata byla právě domluvena s knoflíčkem a očekává nás.
Jen malá věc - nějak se tam a v okolních minivískách pokazila voda - tzn teče, ale není pitná a to ani na vaření!
Budeme tam mít dva dvacetilitrové barely vody s tím, že když ji vypotřebujeme, před hotelem (cca 3/4 km) je cisterna kde se načerpá pak další. A teď mi zkuste říct že jsem zlá, když jsem si právě mezi prsty nechala protéct příležitost k dokonalé pomstě v podobě zažívacích obtíží až mírné otravy půlky eq populace

Takže umívat ruce ano, ale z kohoutku prosím nepijte, ani vy, kteří pohrdáte tekutým chlebem

Takže, znovu a pro připomenutí:
S sebou: Vlastní jídlo vlastní pití (nealko alko) do neděle ideálně (pojede se nakoupit) Spacák, něco teplého na spaní když bude zima, krýgl.
Právě jsem odmítla možnost nechat tam zatopit za příplatek (všem mrznoucím nastěnkám se omlouvám:), tak přibalte pro jistotu jeden pár teplých ponožek (díky Akiro:)
hmm..zakopem tě někam, neboj..nenecháme tě hnít jen tak za chatouNiamCK píše:Kník..Niam umře na zimu XD Vždyť já i v létě pod stanem spim s čepicí
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
-
- Kontaktovat uživatele:
Jsi ZLÁ! Koukej ho honem domluvit zpátky, nebo se připrav na roli mého osobního ohřívače zmrzlých tlapek!Braenn píše:Právě jsem odmítla možnost nechat tam zatopit za příplatek (všem mrznoucím nastěnkám se omlouvám:), tak přibalte pro jistotu jeden pár teplých ponožek (díky Akiro:)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Mně je odepsala ihned.drake127 píše:Hezky odpovídáte, že peníze pošlete dneska, ovšem chci vidět tu banku, jak v 11 večer odepíše peníze z účtu.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Tak jinak, stále v ČR existují banky, přes které cestují peníze v čase D+3 pracovní dny (tj. dnes zadáte, zítra odepíšeme, pozítří se v nich budeme koupat, popozítří je navečer připíšeme). Ano, ve většině případů peníze dorazí druhý den a za určitých okolností ještě ten samý, a pokud víte, že je to váš případ, můžete mé varování s klidem ignorovat. Pokud to nevíte, mohli byste být na Chlébském překvapeni, že o vaší středeční platbě stále nikdo až do úterka nebude vědět, a proto jsem považoval za vhodně napsat to, co jsem napsal.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Takže mám soudek Plzeň (mňamy) i žehličku…
Mám dotaz na ten Gril(rošt) cokoli, zda opravdu bude, musím dnes už naložit 4Kg žebírek s medovou omáčkou, budou předpečená měkounká, ale bude nutné je dodělat na ohni, či uhlí.
Na plotně by to nešlo…
Mám dotaz na ten Gril(rošt) cokoli, zda opravdu bude, musím dnes už naložit 4Kg žebírek s medovou omáčkou, budou předpečená měkounká, ale bude nutné je dodělat na ohni, či uhlí.
Na plotně by to nešlo…
Naposledy upravil(a) kohen dne 8. 4. 2009 18.29, celkem upraveno 1 x.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu