George píše:Neomylný šíp.. šíp, který nikdy nemine svůj cíl, vždy přesně trefí.. vždy... nemine.. *zásah za 1 bod*
A kdo řekl, že se vždy trefí do středu? Rozhodně se ale trefil!
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Když stavbu napadli skřeti, bylo kolem asi čtyřicet mrtvol. Chrabrý Cati pobyl mnoho skřetů, když tu se zjevilo pět dalších jezdců - a všichni na něj. Jak tak kolem všude mrtvoly a začali ho obkličovat, Cati věděl, že se musí stáhnout.
Click - Inventář skřeta s cibulí a holubinkou
Click - Inventář skřeta s šutrem
Click - Jiný inventář skřeta
Click - A opět Invetář
.
.
.
.
.
Click - Tu obrazovku s tím znovuobjevením znáte,ne?
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Teď když je to už opraveno tak můžu prozradit co dostalo mě:
Hlášení chyby které jsem dostal. Když se útočícímu skřetu hodil míček, tak najednou zahodil zbraň (někdy tak šikovně že ji dostala postava) a vesele si začal házet s postavou nebo s jiným skřetem poblíž. A když to viděli neviditelní automati kolem tak se hned připojili.
A pak že jsou skřeti krvelačné potvory, a oni si jen chtějí hrát...
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
labir píše:Teď když je to už opraveno tak můžu prozradit co dostalo mě:
Hlášení chyby které jsem dostal. Když se útočícímu skřetu hodil míček, tak najednou zahodil zbraň (někdy tak šikovně že ji dostala postava) a vesele si začal házet s postavou nebo s jiným skřetem poblíž. A když to viděli neviditelní automati kolem tak se hned připojili.
A pak že jsou skřeti krvelačné potvory, a oni si jen chtějí hrát...
něco podobného jsem zažil, když míček dostali strážní v Tirianu... to si pak užívalo hrátky s míčem celé náměstí
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění