He he, no co na to říct. Alfray umí pěkně soptit. Je radost mu pomáhat.Alfray píše:EDIT: Jo a taky Dinovi, že Alfa v poslední době umí taky někdo vytočit víc, než všichni skřeti a hledači dohromady :D
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Pavel Urban
hehé to bude ale ……. chaos????? už se moc těšímkokosak píše:No, jestli šašek vydrží v nasazeném tempu, tak to nebude candrbál, ale naprostý chaos
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Tak tedy každý den. Díky i DM, ačkoli - deset minut před půlnocí, když už jsme pomalu začali odpadat, to byla docela podpásovka
Musím říct, že jediné, co mě drželo ve hře, bylo vědomí, že ještě přece musíme nařezat ty prkna.
No, ale nelitoval jsem toho, že jsem šel spát až v jednu.
Díky taky všem, a především Terce, Albře a samozřejmě Alfrayovi...
No, ale nelitoval jsem toho, že jsem šel spát až v jednu.
Díky taky všem, a především Terce, Albře a samozřejmě Alfrayovi...
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
HH, vy jse houby pařmeni, v dobe alhambrie jsem nechodil spávat před 4 tou hodinnou ranníAefar píše:Musím říct, že jediné, co mě drželo ve hře, bylo vědomí, že ještě přece musíme nařezat ty prkna. No, ale nelitoval jsem toho, že jsem šel spát až v jednu.
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
JUNGLE MASSIVE!
-
Pavel Urban
Ixtremist píše:HH, vy jse houby pařmeni, v dobe alhambrie jsem nechodil spávat před 4 tou hodinnou ranníAefar píše:Musím říct, že jediné, co mě drželo ve hře, bylo vědomí, že ještě přece musíme nařezat ty prkna. No, ale nelitoval jsem toho, že jsem šel spát až v jednu.
Jo, a pak bych odpoledne v práci umřel.Vugi píše:Když jsem měl čas, tak jsem nespal vůbec (pod 4h denně)
a vysel jsem na EQ furt
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Mít alespoň klasickou školu o plné třídě lidí..to tam člověk nějak dospí a je ok..ale v třídě o 6 lidech to jde blbě XDPavel Urban píše:Ixtremist píše:HH, vy jse houby pařmeni, v dobe alhambrie jsem nechodil spávat před 4 tou hodinnou ranníAefar píše:Musím říct, že jediné, co mě drželo ve hře, bylo vědomí, že ještě přece musíme nařezat ty prkna. No, ale nelitoval jsem toho, že jsem šel spát až v jednu.Jo, a pak bych odpoledne v práci umřel.Vugi píše:Když jsem měl čas, tak jsem nespal vůbec (pod 4h denně)
a vysel jsem na EQ furt
Ale tak ta jedna hodina ještě jde.
Smrt je jen začátek druhého dějství.
No! Čtyři uklízeli.Alfray píše:Mlátit, to jo .. ale uklízeli jsme tam pak čtyři![]()
Samozřejmě taky dík :)
Ale nejvíc mě bavilo vyvracet ten strom.
Jinak díky za pěknou hru na dobrou noc.
Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
Díky drakeovi za noční hru.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…