Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
také moc děkuji moc jsem se pobavil, i když to šaškování se díky IC trochu pozrušilo, ale bylo to skvělé ost jsem se nasmál a pobavil, díky
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
-
- Kontaktovat uživatele:
taky chci poděkovat...místy jsem se opravdu bavil, hlavně při aukci (díky skupince se kterýma se Ramon spolčil
)...až na ty lagy, které se ale daly překosnout to bylo opravdu super a smekám za ty fufníky... 

Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
A... málem sem zapomněl - taky dík všem, kteří dokázali používat kanál šeptání při věcech, o kterých nemusel vědět celej sál. I když pak to navenek mohlo vypadat, že jen bez projevu stojí za Ezem, ruce v černých rukavičkách zkřížené :) (OT: chci tem emot zpět!)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Díky
Díky kokosákovi s allekoo za parádní candrbál a skvělé fufníky.
Taky děkuji za šepot všem, kteří si uvědomili, že je tam dost „hlučno“.

Taky děkuji za šepot všem, kteří si uvědomili, že je tam dost „hlučno“.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
-
candrbál-poděkování
Díky za celý candrbál, byl skvělej, ale nechtěl bych to zažít v reálu
..takovej nával!

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
-
- Kontaktovat uživatele:
alien

Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: alien
Ále to nebyl Alien! Jsou tam podstatné rozdíly, i když vypadá dost podobně... ti co znají démonologii tak vědí co to bylo zač a jak s tím bojovat.Bruciacullo píše:tak ted to bylo super... jak tam DM hodilo toho Aliena tak jsem nevěděl jestli se mám smát divit se nebo bojovat fakt super!!!
poslední dobou se na stavbě náramě bavím

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
nevadí i tak super jinak rad se přiučim když mi někdo hodí nějakej odkaz nebo něcolabir píše:Ále to nebyl Alien! Jsou tam podstatné rozdíly, i když vypadá dost podobně... ti co znají démonologii tak vědí co to bylo zač a jak s tím bojovat.Bruciacullo píše:tak ted to bylo super... jak tam DM hodilo toho Aliena tak jsem nevěděl jestli se mám smát divit se nebo bojovat fakt super!!!

Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
-
- Kontaktovat uživatele:
Houby odkaz, zapamatuj si jak to vypadalo a sežeň si ve hře postavu co zná démonologii, ta ti o tom poreferuje. Nebo koukni do IC knih. Myslím že je Démonologie přístupná veřejnosti.Bruciacullo píše:nevadí i tak super jinak rad se přiučim když mi někdo hodí nějakej odkaz nebo něcolabir píše:Ále to nebyl Alien! Jsou tam podstatné rozdíly, i když vypadá dost podobně... ti co znají démonologii tak vědí co to bylo zač a jak s tím bojovat.Bruciacullo píše:tak ted to bylo super... jak tam DM hodilo toho Aliena tak jsem nevěděl jestli se mám smát divit se nebo bojovat fakt super!!!

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Díky moc Skurkovi za hru, vážně moc mě to bavilo, drsně emotivní a zároveň klidný.
No a pak bych chtěl moc, moc a moc poděkovat DM za dnešní Q, fakt originální, takový Questy jen tak někdo nemá... nejdřív jsem myslel, že to bude uplně banální výprava za drobnýma, ale nakonec to byla málem fatální výprava
… sem myslel, že to nerozdejchám... ale nakonec to dopadlo dobře, z těch peněz, co jsem si vydělal, jsem zaplatil toho kněze a ještě jsem si k tomu vydělal 36 měděných. Takovou pozornost DM jsem vážně nečekal a moc mě to potěšilo. Na ty lítý vlky už si budu dávat raději větší pozor...eh.. teď jsem si uvědomil, že jak jsem si myslel, že se někteří DM ani moc nevěnujou hráčům, tak to není ani tak pravda.. vlastně nejsem sám, kdo má takovýhle MEGA QUESTY... živě si pamatuju "X:DM mi udělalo quest.… George: není možný X:Cejch...Isacova větší bouře střel.….pekelná koule".
Ale i tak.. sice to vlastně zas tak originální nebylo, ale stejně díky moc, vážím si toho a jsem tím moc potěšen, dodalo mi to hodně chuti hrát
……
asi to byl účel
No a pak bych chtěl moc, moc a moc poděkovat DM za dnešní Q, fakt originální, takový Questy jen tak někdo nemá... nejdřív jsem myslel, že to bude uplně banální výprava za drobnýma, ale nakonec to byla málem fatální výprava

Ale i tak.. sice to vlastně zas tak originální nebylo, ale stejně díky moc, vážím si toho a jsem tím moc potěšen, dodalo mi to hodně chuti hrát

asi to byl účel

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
-
- Kontaktovat uživatele:
já chci poděkovat za dnešní hry... sice to ze začátku mělo pomalé tempo, ale v některých chvílích jsem se opravdu ansmál...no a chlastačka parádní
a smekám divákům, kteří tam byli od začátku do konce .. já bych to tam asi nevydržel :D
EDIT:
zapoměl jsem na soutěž se soudky... to bylo fakt originální a chlámal jsem se v jedno kole

EDIT:
zapoměl jsem na soutěž se soudky... to bylo fakt originální a chlámal jsem se v jedno kole

Naposledy upravil(a) Street_cz dne 3. 5. 2009 20.57, celkem upraveno 1 x.
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
-