To bylo kouzelné. Škoda.. Sela s Elenis ji chtěly vydražit do paláce...Kapik píše:A taky dražba kouzelný žáby xD
Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
takže ji nakonec Brumla ukecal jo?NiamCK píše:Haháá a Albra ji má za soudek černého :) Takže palácová vlastně je ;)labir píše:To bylo kouzelné. Škoda.. Sela s Elenis ji chtěly vydražit do paláce...Kapik píše:A taky dražba kouzelný žáby xD

Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
No tak skromně můžu říct že Boleynovic děvčat je trochu víc, nejedou ted na primě Tudorovci? Ale dobrý, za sebe můžu říct že se jen tak nedočká, za Tudorovce že v posledním díle druhé sérieJon píše:Není to sice ze hry, ale z Facebooku, ale stejně... :
Jan Matěj Barbie Bejček: Uz aby popravili tu Boleynovic ku*vu...

Past
Jdeme takhle do malého tábora, co je kousek od stavby, protože průzkum ukázal, že bude lepší sejmout první je, než oni nás v plné práci na stavbě...
Utíkám za jedním z posledních skřetů.
Past.
228 životů zvuk.
Uh - tak rychlou smrt jsem ještě nezažil
EDIT: Doufám, že následná hluchota a protivnost v důsledku bolení hlavy nebyla moc otravná
Utíkám za jedním z posledních skřetů.
Past.
228 životů zvuk.
Uh - tak rychlou smrt jsem ještě nezažil

EDIT: Doufám, že následná hluchota a protivnost v důsledku bolení hlavy nebyla moc otravná
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Smrtonosná postel!
Nový akční film z EQ dílny... lapeni nudylačnou postelí v hospodě.
Režie: John OnyxP McTiernan
Hlavní role : Bruce Catigern Willice, Bonnie Albra Bedelia, Alan Postel Rickman
Tirianský horal John McClane (Bruce Catigern Willis) přijel do Tirianu navštívit svou přítelkyni, která zrovna odpočívá v luxusním přístavním hotelu U kormidla. V budově však čeká příslušník černé růže, pan Postel,(Alan Postel Rickman) se svou jednotkou krutých závěsů a uvězní je mezi placeably. Ani McClane neunikne. Černopostelová růže nechce propustit ani jednoho z nich. Bohové musí zasáhnout!
Jak dopadlo toto dechberoucí drama?!
Čekejte ve svých kinech toto léto.
(2 hodiny hopsání baletu u postele
wohou )
(CHtěla bych všem moc poděkovat za ochotu nás vyprostit ..jak náhoda přála všichni jste se nakonec ozvali stejně :) )
Nový akční film z EQ dílny... lapeni nudylačnou postelí v hospodě.
Režie: John OnyxP McTiernan
Hlavní role : Bruce Catigern Willice, Bonnie Albra Bedelia, Alan Postel Rickman
Tirianský horal John McClane (Bruce Catigern Willis) přijel do Tirianu navštívit svou přítelkyni, která zrovna odpočívá v luxusním přístavním hotelu U kormidla. V budově však čeká příslušník černé růže, pan Postel,(Alan Postel Rickman) se svou jednotkou krutých závěsů a uvězní je mezi placeably. Ani McClane neunikne. Černopostelová růže nechce propustit ani jednoho z nich. Bohové musí zasáhnout!
Jak dopadlo toto dechberoucí drama?!
Čekejte ve svých kinech toto léto.
(2 hodiny hopsání baletu u postele

(CHtěla bych všem moc poděkovat za ochotu nás vyprostit ..jak náhoda přála všichni jste se nakonec ozvali stejně :) )
Smrt je jen začátek druhého dějství.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
rozhovor dvou trpů a následný dodatek třetího, který mě ůplně rozsekal...a situaci doplňující tell
Ramon: *drží lopatu*
Ramon: s tůdle som přetáh Rorana po lebeni, pametáš Brumlo?
Brumla: ha nojo
Brumla: *zazubí se*
Grim: *vypadá jak po dryance*
následný tell od Grima: //sem uplně na šrot :D

Ramon: *drží lopatu*
Ramon: s tůdle som přetáh Rorana po lebeni, pametáš Brumlo?
Brumla: ha nojo
Brumla: *zazubí se*
Grim: *vypadá jak po dryance*
následný tell od Grima: //sem uplně na šrot :D
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Není to tak uplně ve hře ale...
Alkaraniny balíčky
Já z toho prostě nemůžu..ale samozřejmě je pro tu srandu mám :) Jestli se nějaké elfce dá přezdívat Činčila (samozřejmě od slova činčat se), Alky si to po tomhle zaručeně zaslouží
Což mi jako bonus připomnělo : http://www.youtube.com/watch?v=wyPBwBn4 … annel_page
Alkaraniny balíčky

Což mi jako bonus připomnělo : http://www.youtube.com/watch?v=wyPBwBn4 … annel_page
Smrt je jen začátek druhého dějství.