Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Odpojování ve hře
Omlouvám se všem hráčům, kteří hráli v poslední době s Elian a docházelo k odpojení postavy. Mám problémy s ovladači nebo hardwarem a nemůžu zatím přijít na to, čím to je. Doufám, že se mi to podaří už nějak vyřešit.
.. chtěl mi něco ukázat .. mám ráda dárky *úsměv* .. potom si začal svlíkat kalhoty .. tak sem radši utekla .. bůhví co mi chtěl ukázat …
Omluva za výpadky ze hry
Omluva hlavně Alfrayovi, Dinovi a Nienně za rušení atmosféry způsobené výpadky ze hry. Wi-fi občas zlobí.
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
-
- Kontaktovat uživatele:
ve hře se s Ramonem budu ukazovat jen na předem domluvené termíny.. a to po dobu dvou týdnu, protože naše škola je jediná, která ještě vede malý maturity, tak se budu připravovat
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
-
omlouvám se Nicky a Deadovi.. ví za co a vím, že to není omluvitelný.. pardon
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
-
-
Zrušený zápas v míčované
Omlouvám se za zrušený zápas v míčované, ale organizátor nakonec musel řešit úplně jiné věci a rozhodně nebyl v takovém duševním klidu, aby do toho ještě zvládal uspořádat zápas.
Ovšem předpokládám taky, že část zájemců s ním řešila ty jiné věci a druhá část odolávala masivním útokům skřetího nekromanta
, takže se nejspíš nic nestalo.
Ovšem předpokládám taky, že část zájemců s ním řešila ty jiné věci a druhá část odolávala masivním útokům skřetího nekromanta

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
omluva za časté chození na záchod v dole, ale řešil sem nutné platby přes inet banovnictví
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)