Žeby ta Braenn?kokosak píše:Tak a honem ještě jednu omluvu za toho "Braenna" :D
Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Bruciacullo
- Kontaktovat uživatele:
.
Omlouvám se všem, se kterými jsem hrál za náhlý odchod z turnaje. Nebylo to dobrovolné, hold nešel net. 
Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Včera jsem chtěl hrát... Ale nakonec mě vytáhli na hřiště zahrát basket a pak jsem šel spát po pěti pivech v jednu ráno.
Dneska se mi ozval jeden z nejlepších přátel, který po čtyřech měsících v Barceloně na dva týdny přijel, a tak dneska večer sednem u vína a vodní dýmky.
Jsou to neklamné známky toho, že jaro je v plném proudu a tak nebude tolik času, jako bylo doposud
Ale hrát budu pravidelně, jen spíše kratší dobu...
Dneska se mi ozval jeden z nejlepších přátel, který po čtyřech měsících v Barceloně na dva týdny přijel, a tak dneska večer sednem u vína a vodní dýmky.
Jsou to neklamné známky toho, že jaro je v plném proudu a tak nebude tolik času, jako bylo doposud
Ale hrát budu pravidelně, jen spíše kratší dobu...
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
válí se mi doma GFORCE 440MMX 64MB AGP sice taková stará, ale lepší než drátem do oka, jestli chceš pošlu ti jí napiš mi PM adresuNiamCK píše:Omlouvám se, ale nebudu k zastižení na dobu neurčitou...která bude tak dlouho neurčitá, dokud neschrastím novou grafiku (evidentně)
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
To je přesně ta moje :) Zítra se mi sem přijde juknout kamarád co přesně mi dělá ty problémy, tak dám kryžtak echo :)Tomyn píše:válí se mi doma GFORCE 440MMX 64MB AGP sice taková stará, ale lepší než drátem do oka, jestli chceš pošlu ti jí napiš mi PM adresuNiamCK píše:Omlouvám se, ale nebudu k zastižení na dobu neurčitou...která bude tak dlouho neurčitá, dokud neschrastím novou grafiku (evidentně)
Zatím i tak moc děkuju :)
Smrt je jen začátek druhého dějství.
-
vitekkovarovic
omluva za včerejšek že říkám že přijdu a pak nic, naše oddělení dělalo, ale party building
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Streete promin nejak mi to padlo a celý se to zes....lo takže jindy možná Thardu zase oprášim jelikož jsem byl překvapenej co všecko dodělá, a navíc musim vyřešit nějaký věci OOC takže tímto vlastně hlásim i nějakému DM
ale rozešlu i PM vyskočila mi hláška, ohledně změny statusu při pracovním poměru díky
ale rozešlu i PM vyskočila mi hláška, ohledně změny statusu při pracovním poměru díky
PODPIS
-
Street_cz
- Kontaktovat uživatele:
nebejt tellování tak se při tom věčném čekání u stolu ukoušu k smrti :D ne v pohodě, někdy se zasejc srazímesciorp píše:Streete promin nejak mi to padlo a celý se to zes....lo takže jindy možná Thardu zase oprášim jelikož jsem byl překvapenej co všecko dodělá, a navíc musim vyřešit nějaký věci OOC takže tímto vlastně hlásim i nějakému DM
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění