Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Velké Díky Morgie. Za její krásně hranou bardku. Za pěknou a "klidnou" procházku (docela sem se tam v té jeskyni opravdu bál, že odtamtud nevýjdeme ) skvělá hra!
děkuji dnes za hru Ellerian, Sarbitharovi, Nyaro, Albre atd. moc jsem se bavil až do pozdích hodin
buďte dobří a milujte se a množte se ….stejně vás někdo zabije a bůh si vás pak přebere
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Na to že jsem šla do hry jen na skok, tak jsem se odpojovala pěkně pozdě...moc díky trpaslíkům, které jsem s Amrothem potkala a naštvala No pěkně mi ho ale vychováváte :)
Chci poděkovat petr2 a Dantes za dnešní hru u udičky … bylo to príma a líbilo se mi to fakt mooc zas sem si jednou hru užil jak to má být a tak shválně kdo z nás tří nedorazí na domluvené místo IC
Gloirin - Hraničář,lovec a lukostřelec v jedné osobě
Michael- Rytíř ---> A možná má v sobě i kus draka
Díky za včerejší večerní hru... zároveň se chci omluvit za svůj vypadlý net v docela nevhodném okamžiku.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar