Co vás ve hře dostalo

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Bohužel jsem následující situaci neměl možnost pozorovat na vlastní oči, popis se mi dostal jen zprostředkovaně, ale i tak mě dostal. Událo se to podle popisu asi takto:

Dvě postavy se unaveně skládají u ohniště nevěnujíc moc pozornost okolí. Vůně připravované večeře je tak lákavá.. Najednou se cosi ozve. Snad výkřik? Pak ticho. A za chvilku se nedaleko objevuje malý zakuklený půčík s dýkami v rukou...než se kdo nadál jedna postava se válí v krvi. Klerička opodál mizí v neviditelnosti a povolává močálové psisko, které není pro vraha překážkou. Vrah se rozhlédne a nikoho živého už nevidí. Pronese "Chcípni!", otočí se, zmizí ve stínu a odejde...

Co dodat? Snad jen to, že za vším stojí kombinace pravděpodobnostního NPC spawnu, AI, NPC hlášek a její milost Náhoda. :bigwink:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Magicpoet

Příspěvek od Magicpoet »

Já jsem se nasmál u čtení jinak skvělých bestíářů v tirianské knihovně. Hlášky o tom, že smečka vlků může být trochu nebezpečná i ozbrojeném muži nebo podobná povídání, mě opravdu drtily, zvlášť když si na mě před nějakou dobou pošmakoval onen "obyčejný" jezevec. :smile:
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

dostalo mě, jak jsem zkoušel vytáhnout něco z nánosu na zlobřích plání. Pak přiběhl zlobr a spustil, že mi rozšlápne lebku, protože jsem vytáhnul kamínek z vody. Jestli to nebyl DM, tak smekám nad tím systémem hlášek, je perfektní :biggrin:
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Ikkie píše:dostalo mě, jak jsem zkoušel vytáhnout něco z nánosu na zlobřích plání. Pak přiběhl zlobr a spustil, že mi rozšlápne lebku, protože jsem vytáhnul kamínek z vody. Jestli to nebyl DM, tak smekám nad tím systémem hlášek, je perfektní :biggrin:
To byla automatická hláška. Ale sedla. :megalol:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Stahování kůže

Příspěvek od steel_martin »

Když jsem omylem kliknul na svou postavu při stahování zvěře a napsalo mi to "Tohle zvíře stáhnout nemůžeš", tak mě to fakt dostalo :megalol:
Game ID: Reverend_Malthas
kolja
Kontaktovat uživatele:

Re: Stahování kůže

Příspěvek od kolja »

steel_martin píše:Když jsem omylem kliknul na svou postavu při stahování zvěře a napsalo mi to "Tohle zvíře stáhnout nemůžeš", tak mě to fakt dostalo :megalol:
JJ to je nejlepsi :biggrin: ja sem myslim takhle poprvy kliknul na nekoho jinyho a nemoh sem se prestat smat, a kdyz sem tomu cloveku vysvetlil, co se stalo, tak na me byl nastvanej :megalol:
Praetor

Příspěvek od Praetor »

teda, jenom sem si chtel rozdelat ohen … napsalo mi to ze sem prilis vzrusenej nez abych ted mluvil … zaprvy nevim co je na rozdelavani ohne tak vzrusujiciho a za druhy proc bych si nemoh povidat? holt jenom trochu uvolnim hadry :biggrin:
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Obdivuji trpaslíky.. obdivuji jejich sílu a výdrž! Trpaslík v hospodě v Hag Hargolu drží už třetím rokem bez přestávky nataženou ruku před sebou a v ní zlatý pohár! :bb: :megalol:
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Vždycky když se tam připletu, tak se vtělím do něj se slovy "Do řici už ňa bolí ruka" schovám pohár a jdu si pro pivko k baru... :shades:
Wanting something does not give you the right to have it.
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Arto píše:Vždycky když se tam připletu, tak se vtělím do něj se slovy "Do řici už ňa bolí ruka" schovám pohár a jdu si pro pivko k baru... :shades:
Ale stejně je to borec :biggrin:
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

když sem se jednou zas dostal na Druhou stranu tak sem tam potkal jistou osobu
(nebudu říkat koho, jen si chcípněte a koukněte se na něj sami :)) kerý sem se chtěl tak trochu pomstít
čekal sem že je to jako obvyklý tělo bez duše,kerý sejme na jednu ránu každej, tak sem si chtěl dát férovku na pěsti... :smile:

poznal sem že i mrtvej muže snadno umřít znovu :biggrin:
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Lump píše:
:megalol:
darmian

Příspěvek od darmian »

Lump píše:když sem se jednou zas dostal na Druhou stranu tak sem tam potkal jistou osobu
(nebudu říkat koho, jen si chcípněte a koukněte se na něj sami :)) kerý sem se chtěl tak trochu pomstít
čekal sem že je to jako obvyklý tělo bez duše,kerý sejme na jednu ránu každej, tak sem si chtěl dát férovku na pěsti... :smile:

poznal sem že i mrtvej muže snadno umřít znovu :biggrin:
Tak to se fakt nevyplatí... Jo a sebralo ti to nějaký Xp, když si znova chcípnul???
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

to si piš, když umřeš na druhy straně tak ti to sebere 4x víc xp než nahoře.
To je takový represivní opatření ,aby jim tam na Druhý straně nedělali mrtváci bordel :smile:
edit: kecám, nevěř mi :)
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Tak vazeni, dneska me dostalo kouzlo ILMS :biggrin: Jeden chce efektivne zabit doterneho jezevce a z 9 strel, kdy kazda dava 1d6 damage mi padlo nasledujici: 2, 1, 1, 1, 1, 1, 4, 1, 6 … Jezevce to ani nevystrasilo a jeste me pak kousnul … No nic, tohle si zaslouzilo print screen :megalol: :megalol:
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

hh pekny.. ja si vzpominam taky na likvidaci jednoho doterneho jezevce magií... a jak se mi Farix kdysi smal ze pouzivam packu na jezevce na Alh, ale tady to chce 2x IGMS abyste ho zabili :biggrin:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Nebo pěkný nabitý zapnutý magion a pak ho zabít paprskem ledu za pěknou cenu. :megalol:
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Paprskem ledu... lol :megalol: :megalol: To by musel byt asi jezevec/RDD a stalo by to stejne tak milion zlatejch :biggrin:
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

labir píše:Nebo pěkný nabitý zapnutý magion a pak ho zabít paprskem ledu za pěknou cenu. :megalol:
dejte mi do ruky magion, ktery EQ lezevce zabije ray of frostem na jednu ranu a nebudu si nikdy stezovat na neucinnost kouzel :)

P.S. Pro rypaly, ja si na ne nestezuju ani ted, ale takhle ta veta pekne vyzni :) jedna se proste jen prizpusobi, nic min, nic vic
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Alcatraz píše:
labir píše:Nebo pěkný nabitý zapnutý magion a pak ho zabít paprskem ledu za pěknou cenu. :megalol:
dejte mi do ruky magion, ktery EQ lezevce zabije ray of frostem na jednu ranu a nebudu si nikdy stezovat na neucinnost kouzel :)

P.S. Pro rypaly, ja si na ne nestezuju ani ted, ale takhle ta veta pekne vyzni :) jedna se proste jen prizpusobi, nic min, nic vic
Rád předvedu... :biggrin:
Odpovědět