Ozva
Moderátor: Dungeon Master
Toueer píše:ups...nahlásilo mi to chybu při odesílání, asi se to trochu zvrtlo...ehm
postava: Ilingen Signerr
http://aragorn.cz Ale je to jak lézt do jámy lvové...nicméně je tam fajn věc v chatu jménem rozcestí, kde můžeš hrát okamžitě nezávaznou hru ..ale je lepší sehnat si své lidi, nováčci tam jsou často otřesnýSethiel píše:Ve které? To by mě docela zajímalo … zkus mi hodit nějakej odkaz nebo tak.NiamCK píše:...dělám PJeje pro nováčky v online DrD herně..
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Re: Ozva
díky EQ jsem ztratil ženu, děti se mnou nemluví, přišel jsem o práci, o kamarády ale ničeho nelituji, konečně jsem šŤastný ve svém novém životě na EQpokus píše:Neprijde Vam nekdy, ze virtualnim zivotem zabijite ten realny? Neni to trochu skoda? A navic to zvysene riziko zilni trombozy z vecneho sezeni
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
-
- Kontaktovat uživatele:
s tím jídlem, není přece problém si zavolat nějakou picérku, požádat někoho aby mu otevřel/zaplatil a přines ti ji až pod nos ke compu ne? nebo si tam dát rovnou ledničku a kávovar (na noční hraní)
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění