Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Lol, když jsem si to přečetl, myslel jsem, že tě zabiju... to jsem ale ještě nevěděl, že je to tu dokonce třikrát!Pipi_CZ píše:…
Upřímně.. klidně si udělám prdel z LP a vůbec mi to nevadí, ale zrovna tohle je trapnýMagnumik píše:tak tohle je něco pro fanoušky linkin parkua myslim že aj pro ty, co je nemaj rádi
právě naopak! jedna z nejpovedenějších parodií, co jsem na youtube vidělGeorge píše:Upřímně.. klidně si udělám prdel z LP a vůbec mi to nevadí, ale zrovna tohle je trapnýMagnumik píše:tak tohle je něco pro fanoušky linkin parkua myslim že aj pro ty, co je nemaj rádi
Eeeh, co to? Lol! Jakto že je to tu třikrát? A jakto, že se to vůbec odeslalo?! Tý jo.….vždyť to házelo chybu....omg, tak to je moc.Street_cz píše:právě naopak! jedna z nejpovedenějších parodií, co jsem na youtube vidělGeorge píše:Upřímně.. klidně si udělám prdel z LP a vůbec mi to nevadí, ale zrovna tohle je trapnýMagnumik píše:tak tohle je něco pro fanoušky linkin parkua myslim že aj pro ty, co je nemaj rádi
viewtopic.php?t=3945Pipi_CZ píše:Eeeh, co to? Lol! Jakto že je to tu třikrát? A jakto, že se to vůbec odeslalo?! Tý jo.….vždyť to házelo chybu....omg, tak to je moc.