RŮZNÉ OČI, STEJNÁ MÍSTA
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Nebo nějaký ze hřbitovů, něco ponurého a strašidelného.
EDIT Pavel: Který ?
edit : Jakýkoliv ne? Každému se líbí jiný.
EDIT2 Pavel: Ano, každému se líbí něco jiného, proto jsou tu nominace a pak bude hlasování.
EDIT Pavel: Který ?
edit : Jakýkoliv ne? Každému se líbí jiný.
EDIT2 Pavel: Ano, každému se líbí něco jiného, proto jsou tu nominace a pak bude hlasování.

Naposledy upravil(a) anurin dne 10. 6. 2009 14.32, celkem upraveno 2 x.
já bych klidně maloval, kdyby mě to bavilo
ne je to o tom že tohle všechno už beru jako práci a ne zábavu, proto na to bohužel kašlu, bo sem vždy po dni psychycky odrovnán
snad jednou až mě vyhoděj z práce

ne je to o tom že tohle všechno už beru jako práci a ne zábavu, proto na to bohužel kašlu, bo sem vždy po dni psychycky odrovnán
snad jednou až mě vyhoděj z práce

Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
-
a co takhle jenom poušť to bych namaloval klidně taky, stačilo by ve fotokrámu vylejt pozadí žlutou barvou a max nějaká textura :)
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
To zkončíme u toho že to tu chcípne... takže hlasování do pátku a od pátku by se dělalo.Pavel Urban píše:Nominace bych nechal běžet do pátku příštího týdne a pak bych nechal do konce měsíce hlasovat (budu na dovolené).
Máme tu :
Trosky v poušti : 3
Krvavé pláně : 1
Magická univerzita, věž mistra nekromancie dle představ prostého lidu : 10
Jeden ze hřbitovů :0
Oáza : 0
Druidí hájek : 4
Huh jste toho frkali nějak hodně :)
Takže od tohohle to vezmeme jako hlasování..tak do toho.
EDIT Pavel: *předává štafetu Niam*

Naposledy upravil(a) NiamCK dne 11. 6. 2009 14.28, celkem upraveno 10 x.
Smrt je jen začátek druhého dějství.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Jsem pro nekromantovu věž 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar