Je to přeci EQ nekromant...cos myslela že tam bude mít? Nemluvňata v lihu?NiamCK píše:Ale mohu-li hádat, tak nekromant určitě neholduje lebkám, má na poličkách ružové plyšové sloníky a v budoucnu si hodlá otevřít cukrárnu XD
RŮZNÉ OČI, STEJNÁ MÍSTA
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Winonne
- Kontaktovat uživatele:
Já se za to nestydímanurin píše:Nyo je zvrácená celá a už velmi dlouho. To nemluvím o Winnon..Nifredil píše:Při troše snahy bys tam moc stromů mít nemusela.. ale co už, Nif vždycky tušila, že má Nyo zvrácené choutky!Winonne píše:I když to bude ode mne šokující...MUNI!!! :D (stromy už nekreslím :))
Tadááá jest sobota a nakonec to moji drazí vyhrává pan nekromant a jeho věž.
Datum nechci určovat, malujte každý jak máte čas a chuť...foťte či tvořte montáže. Buď se něco ukáže, nebo se neukáže nic :) Ovšem bylo by fajn kdyby ti, co se do toho pustí dali sem tam vědět jak jsou na tom s procesem..aby jsme zas neumřeli.
Napadlo mě, že není zlý nápad to co někdy děláme s kamarádkou: postupně si posíláme rozdělané věci a jedna druhé radí s chybami které ta další nevidí. Znáte to..já třeba nedovedu udělat perspektivu co neujíždí..ona zase válčí s anatomií. Ovšem, to byla jen taková naivní představa :)
Datum nechci určovat, malujte každý jak máte čas a chuť...foťte či tvořte montáže. Buď se něco ukáže, nebo se neukáže nic :) Ovšem bylo by fajn kdyby ti, co se do toho pustí dali sem tam vědět jak jsou na tom s procesem..aby jsme zas neumřeli.
Napadlo mě, že není zlý nápad to co někdy děláme s kamarádkou: postupně si posíláme rozdělané věci a jedna druhé radí s chybami které ta další nevidí. Znáte to..já třeba nedovedu udělat perspektivu co neujíždí..ona zase válčí s anatomií. Ovšem, to byla jen taková naivní představa :)
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Napadlo mě to tak, že tu věž (zevnitř) vidělo jen málo hráčů a tak nakreslete, jak si myslíte, že taková věž může vypadat. A screen dostanete až pak.Wolf píše:A mohl by sem dát tedy někdo screen věže? nebo je to zcela na naší fantazii...
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Psalo se dle libovolné fantazie autorůWolf píše:A mohl by sem dát tedy někdo screen věže? nebo je to zcela na naší fantazii...
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
niam + luelle: jujda, tak to je podoba ciste nechtena :) Vzdyt ma "uplne jine" vlasy! :D
btw nekromantska vez je tady:
Nepravdepodobny interier
Vice pravdepodobna verze :)
Nepravdepodobny interier
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
ta nahá ženská na obrazeThe_Balrog píše:niam + luelle: jujda, tak to je podoba ciste nechtena :) Vzdyt ma "uplne jine" vlasy! :D
Nepravdepodobny interier
jinak ta jednička... máš dokolanej dar na tyhle perspektivy fakt krása
16? Tak to je v pohodě