Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Omlouvám se za už několikadenní nepřítomnost, potrvá minimálně do pondělí z čistě prozaických důvodů rodinných i jiných návštěv. Podotýkám že se nijak netýká stavu ve hře.
A dodám malou prosbu, nebo spíš upozornění:
1) šeptanda není hodnověrný zdroj, je dobré si uvědomit, že přes kolik úst to projde, tím méně je to vzdálené původnímu prohlášení.
2) pokud má někdo nějaké výhrady, připomínky nebo cokoli týkající se toho co si myslíte že jsem udělala, řekla nebo myslela, nejjednoduší způsob jak si to ověřit je zeptat se .. přímo mě:) Poslední dobou se kě mě dostalo několik vcelku zajímavých tvrzení, nebudeme jim říkat přímo pomluvy, nad kterými mi zůstává rozum stát.
A dodám malou prosbu, nebo spíš upozornění:
1) šeptanda není hodnověrný zdroj, je dobré si uvědomit, že přes kolik úst to projde, tím méně je to vzdálené původnímu prohlášení.
2) pokud má někdo nějaké výhrady, připomínky nebo cokoli týkající se toho co si myslíte že jsem udělala, řekla nebo myslela, nejjednoduší způsob jak si to ověřit je zeptat se .. přímo mě:) Poslední dobou se kě mě dostalo několik vcelku zajímavých tvrzení, nebudeme jim říkat přímo pomluvy, nad kterými mi zůstává rozum stát.
T.I.V.
Omlouvám se za nepřítomnost ve hře tento víkend, slíbil jsem vydání T.I.V., ale dojde k němu zřejmě až v pondělí.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Takže sem zase zpátky ale nabuzen dovolenou, (doufaje) blížícím se krásným počasím, létem, stále neutuchajícími povinostmi a docela i ztrátou chuti ke hře bude moje přítomnost ve hře naprosto minimální, ne-li nulová až do neurčita
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
-
omlouvám se těm kdo moji hru Brumly dnes neunesli, pokud ano neomlouvám se a děkuji že jste to všichni kdo se účastnil hráli fakt výborně
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
-
Omluva
Chci se omlivt těm hráčům kteří mě bodou čekat o výkendu a příští celej tejden . Protož tu nejsem a jejdřív se přopojim tak 28.6.
PS: jedu na dovolenou s rodiči
PS: jedu na dovolenou s rodiči

Gloirin - Hraničář,lovec a lukostřelec v jedné osobě
Michael- Rytíř ---> A možná má v sobě i kus draka
vitekkovarovic = Gloirin
Další šance?
Michael- Rytíř ---> A možná má v sobě i kus draka
vitekkovarovic = Gloirin
Další šance?
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele: