Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Omluva za sporadickou přítomnost ve hře, nějak poslední dobou nestíhám, tak snad se to zase brzy zlepší.
Thaldor Rakhum - poustevník z Fagadu
"Kdo s hrdostí nepřizná vlastní chyby, nemá hrdost!" Charles Dickens
GID: hoodedskull
Irma Střapatá - průzkumníčka a hudebníčka
Ramcen syn Erlordův - mistr řemesla kamenického
Thaldor Rakhum - poustevník z Fagadu
"Kdo s hrdostí nepřizná vlastní chyby, nemá hrdost!" Charles Dickens
omluva za nehraní od 19.6.-21.6
omluvenku pak donesu
dobrou zábavu
omluvenku pak donesu
dobrou zábavu
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
-
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za náhlý odchod už jsem opravdu musel. A ted tu zase týden nebudu hurá 

Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
-
- Kontaktovat uživatele:
zase se omlouvám za svoji herní pauzu... asi ještě chvíli potrvá, přesedlal jsem na před pár dny vydanou hru a jelikož sme oprášili jednu starší partu, hned mě to nepustí... na domluvené akce se ale budu ukazovat
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ha! A abyste všichni věděli, ten poslední úder kladívka do hřebíku jsem udělal já. Aby bylo zas koho obvinovat, za to, že nyaro si dává pauzu.Winonne píše:Za tu dobu co tu hraju jsem byla až teď dohnána k tomu dát si pauzu od hry. Co mám s kým rozpracováno, to dořeším.
Omlouvám se.
Snad to i k něčemu bylo.

tím se chlubíš ?!anurin píše:Ha! A abyste všichni věděli, ten poslední úder kladívka do hřebíku jsem udělal já. Aby bylo zas koho obvinovat, za to, že nyaro si dává pauzu.Winonne píše:Za tu dobu co tu hraju jsem byla až teď dohnána k tomu dát si pauzu od hry. Co mám s kým rozpracováno, to dořeším.
Omlouvám se.
Snad to i k něčemu bylo.

16? Tak to je v pohodě
To všichni víme!anurin píše:Ha! A abyste všichni věděli, ten poslední úder kladívka do hřebíku jsem udělal já. Aby bylo zas koho obvinovat, za to, že nyaro si dává pauzu.Winonne píše:Za tu dobu co tu hraju jsem byla až teď dohnána k tomu dát si pauzu od hry. Co mám s kým rozpracováno, to dořeším.
Omlouvám se.
Snad to i k něčemu bylo.

...Omlouvám se těm, se kterýma hraju za trochu horší hru...převykání si na novej pc a hlavně klávesnici.

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
-
- Kontaktovat uživatele:
Oba dva jsme se dnes trochu naštvali, ale je fakt že to k něčemu bylo. Mě pauza neuškodí, zjistila jsem, že moje hra není taková, jakou bych si představovala a jak by vypadat měla. Tím se omlouvám těm, kteří včera očekávali něco jiného, doufám, že dostanu šanci to napravit při pokračování. Snad se brzy vrátím plná elánu :)Luelle píše:tím se chlubíš ?!anurin píše:Ha! A abyste všichni věděli, ten poslední úder kladívka do hřebíku jsem udělal já. Aby bylo zas koho obvinovat, za to, že nyaro si dává pauzu.Winonne píše:Za tu dobu co tu hraju jsem byla až teď dohnána k tomu dát si pauzu od hry. Co mám s kým rozpracováno, to dořeším.
Omlouvám se.
Snad to i k něčemu bylo.
Na Anurina se nezlobte někde hluboko v jádru pod tou tlustou šlupkou je docela hodnej kluk :)