anurin píše:
osvěžující, zajímavé přirovnání... ale něco na tom bude
Nahodou Mel jsem pro nej vymysleny docela komplexni pribeh, jenze se s nim nikdo nechtel bavit Necekane...
promin, ale s takovým smradochem.. se jen tak někdo vážně nebude chtít bavit. Ale neber si to špatně, bylo vidět, že hráči hráli charakter a nezbláznili se a nezkroutili hru, jen kvůli tomu, že se tam ukázalo DM. Takže to mělo svůj úspěch.
Ja si nestezuju a souhlasim s tebou. Rozhodne lepsi, nez kdyz jsem si tehdy udelal postavu Falesneho paladina Solara
Nee Udelal jsem si NPC, ktere se jmenovalo "Falesny paladin Solara" a reakce od nekterych hracu byly typu "pane, vy ste nejaky divny", "vy vypadate podezrele" … atd. Nakonec to doslo az tak daleko, ze ho sli nahlasit do chramu coby tusim podezrelyho z kradezi Proste metagame …
hlavně ten můj šok u toho compu... jdeme si s Hyrdanem po Mithu a pomalu si s frynem říkáme..no zapíchnem a jdem spát... a najedou cosi zeleného se na nás řítí a hvězdičkuje to..hned se mi nechtělo spát
Luelle píše:hlavně ten můj šok u toho compu... jdeme si s Hyrdanem po Mithu a pomalu si s frynem říkáme..no zapíchnem a jdem spát... a najedou cosi zeleného se na nás řítí a hvězdičkuje to..hned se mi nechtělo spát
By mě zajímalo co se ti chtělo.
Luelle: *čmuchá a nemůže se nabažit*
Myslim že ani pes by k němu nečuch.
Luelle píše:hlavně ten můj šok u toho compu... jdeme si s Hyrdanem po Mithu a pomalu si s frynem říkáme..no zapíchnem a jdem spát... a najedou cosi zeleného se na nás řítí a hvězdičkuje to..hned se mi nechtělo spát
By mě zajímalo co se ti chtělo.
Luelle: *čmuchá a nemůže se nabažit*
Myslim že ani pes by k němu nečuch.
ty jsi tak drzej až to pěkný není
spíš jsem čekala až se objeví...
Hyrdan: *máchl dřevěným mečem směrem ke smradu a vyšťouchl bezdomovci oko*
Takovej hodnej kluk :) a na jeho drzost musíš bý zvyklá, to bych se jinak musela urážet pořád
já bych mu nic nedaroval lumpovi drzýmu jen mu dej Luelle
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)