Takže tak stvůra nedobrá byla zabita? …Nalk píše:Áha... soucítím s vámi jako taktéž padlý...ale o chlup.Jon píše:Haha, to je ta naše výprava s tragickým koncem o tři příspěvky výše :DNalk píše:...kdo mu poskytl to žrádlo, že tam bylo krve jak z vola.
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Bruciacullo
- Kontaktovat uživatele:
Schytala pár šípů a byli jí podsekány nožičky, teď leží v poušti břichem nahoru a ožírají ji jeji bratranci scarabovéAgnes píše:Takže tak stvůra nedobrá byla zabita? …Nalk píše:Áha... soucítím s vámi jako taktéž padlý...ale o chlup.Jon píše: Haha, to je ta naše výprava s tragickým koncem o tři příspěvky výše :D
Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Aspoň že tak! potvora jedna …Bruciacullo píše:Schytala pár šípů a byli jí podsekány nožičky, teď leží v poušti břichem nahoru a ožírají ji jeji bratranci scarabovéAgnes píše:Takže tak stvůra nedobrá byla zabita? …Nalk píše: Áha... soucítím s vámi jako taktéž padlý...ale o chlup.ale ta osmahnutá zbroj... hmm to zase bude čištění
Rayon - Narozen 10. Půleten 1095
- Deadlymoon
Taky děkuji. Moc se mi ten krátký večer líbilAlfray píše:Díky dvěma slečnám. Podobný věci v poslední době samejch starostí, hru moc zpříjemňujou.
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
HEH
Agnes píše:Dneska děkuji za emotivní hru :) Morhenovy za dodání sebevědomí, Morgii a Arty za udělání soukromí a Aris za pěknou hru a objetí
Jééé, mě někdo děkoval
PS: Tak já jsem párkrát řešil, jak je málo holek na eq a tak postavy holek hrají kluci a najednou čtu Agnes "ale i tak jsem se bavila :)" Rayon, voják v gardě sira Werhaima
Řeknu ti, dost překvápko
Re: HEH
Nejsi první kdo mi to říkalhemendo píše:Agnes píše:Dneska děkuji za emotivní hru :) Morhenovy za dodání sebevědomí, Morgii a Arty za udělání soukromí a Aris za pěknou hru a objetí
Jééé, mě někdo děkovalškoda že jsem tehdá ještě nečet fórko
tak opožděně ale přece i já děkuju za hru
![]()
PS: Tak já jsem párkrát řešil, jak je málo holek na eq a tak postavy holek hrají kluci a najednou čtu Agnes "ale i tak jsem se bavila :)" Rayon, voják v gardě sira Werhaima![]()
Řeknu ti, dost překvápko
Rayon - Narozen 10. Půleten 1095
hemendo
Tak teď prozměnu já ještě děkuji za hru:
Adeptu Naylunovi, který se mnou má velké trápení ve výuce magie
*podepsán* Morhen Tmář
Mnichovi Yousua, který mne statečně bránil holýma rukama před vlkem
*podepsána* Nien al Amordien
Celé Koláčkobraně za skvělé chvíle, škoda, že teď hrajete tak málo
*podepsán* Vilém Kotrmelec
TUŠÍM LI SPRÁVNĚ, JE TOHLE 60000 příspěvek
takže kdo překoná tuhle magickou hranici?
Adeptu Naylunovi, který se mnou má velké trápení ve výuce magie
Mnichovi Yousua, který mne statečně bránil holýma rukama před vlkem
Celé Koláčkobraně za skvělé chvíle, škoda, že teď hrajete tak málo
TUŠÍM LI SPRÁVNĚ, JE TOHLE 60000 příspěvek
díky dnes za výpravu RAmonovi, Gulynovi, Ellerian a Vracasovi, bola to zajímavá exkurze a ke konci i napínavá škoda že sme nemohli hrát dál jelikož několik z nás bylo již grogy bo by se to možná proměnilo na moc pěknou hru o přežití kerou bych si moc užíval
díky za hru a bru
díky za hru a bru
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
- Deadlymoon
Omluva přijataAlfray píše:A slečny jistě omluví, ale povinnost byla povinnost:)
Hlavně, že tam Nep seděla u ohníčku viď
Nephtys - Podezřele svítící elfka
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za večerní hru, která pro mě byla dočasným rozloučením
Já se vrátím..a se mnou příjde … zákon!
Já se vrátím..a se mnou příjde … zákon!
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar