A pak obrovské díky gardě, za to jak úžasně hrají své postavy. Rayon (tomu dlužím malou omluvu, tak pardon

Sir Werhaim? No co dodat. Díky.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Kapitán však vše pevně drží v rukouanurin píše:Takže, jedno převeliké díky Morganě. To se snad nedá vyjádřit slovy, její hra je prostě úžasná.
A pak obrovské díky gardě, za to jak úžasně hrají své postavy. Rayon, Wilhelm ( nechu už ty ptáky proboha, kdybys věděl co to má pak za následky..) .. a tebe si nechávám naposled Corlethe. *přimhouří oči* ( nesmíš to přehánět, když padám smíchy, nemohu hrát
.. mlčeti zlato )
Sir Werhaim? No co dodat. Díky.Přeju vám abyste se bavili .. a bavili svou hrou všechny, koho jen můžete. Což ostatně děláte.
anurin píše:No a ještě jedno velké díky montegovi. V životě jsem nezažil lepší a hezčí CvC. Fakt smekám. I když, to co přišlo potom, to byla strašná muka. Horší jako jakékoliv mučení, kam se hrabe hargůd. Moje postava snad i litovala že neumřela.
Ts! Vas přiště nechame sežrat! To je vděk. Lidi dneska.Jon píše:A díky Ezovi a Nat za to, že z nás málem udělali krmivo pro Mantikoru :D
já se také připojuji bylo to dosti napínavé a adrenalinové jen sem čekal co kde zase vybafne, ale bylo prima že sme nikam nehnali a hezky si to odehráli, moc se mi to líbilo i když z toho asi dostanu infarkt jak to bylo napínavý :)Street_cz píše:díky trpasličí bandě... ty poslední poznávací výpravy jsou fajnový, i když občas něco nevyjde podle plánu, zatím mělo všechno tak nějak šťastný konec :)