zvíkov zní dobře, jak to vidíš datumově teda?Braenn píše:a co ten Zvíkov?:) 30 minut autem, 1 hodina autobusem, koupání a tak dále.. :)
vstupné sedm pětek, spousta borůvek, hub a voda už je prý teplá
Občasné výlety a jiné bohulibé činnosti - kam asi?
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
sobota 18. července, sraz dle vzdálenosti v praze nebo v místě dojezdu někdy ráno. Zjistíme spoje a taky zkusím/e naplánovat trasu.
Cíl bude upřesněn, ale budeme jistě něco dobývat.
Výlet nakonec jednodenní. Zatím, pokud dobře počítám, jde
Rina + Val
Pao
Luelle
Kokosák
Braenn
Sciorp
Alleko
Dave
- doufám že se to na tomto počtu nezastaví a taky že nám vyjde počasí jako naposled:)
Cíl bude upřesněn, ale budeme jistě něco dobývat.
Výlet nakonec jednodenní. Zatím, pokud dobře počítám, jde
Rina + Val
Pao
Luelle
Kokosák
Braenn
Sciorp
Alleko
Dave
- doufám že se to na tomto počtu nezastaví a taky že nám vyjde počasí jako naposled:)
Naposledy upravil(a) Braenn dne 18. 7. 2009 8.38, celkem upraveno 5 x.
Liberec je taky krásnej a památky tam jsou neuvěřitelně cenný..teřba jen nejvyšší koncentrace novorenesančních budov v celé evropěNiamCK píše:Nechce se vám udělat nějakej vejlet trošilinku víc směrem na sever? :) My tu máme taky spoustu krásných památek.. třebaaaaa papírny! A taky mělnickou chemičku!

16? Tak to je v pohodě
hele nehorázný nachcípanče, víš že to je až příští víkend?Paklic píše:HELE, JÁ TO MUSÍM PŘEDČASNĚ VZDÁT, PÁČ JSEM NEHORÁZNĚ NACHCÍPANEJ, KDYŽTAK DÁM VĚDĚT, JAK TO SE MNOU VYPADÁ

jinak co se týče orlíku, v okolí jsou nádherný lesy a dá se projít okolo až k zámku Orlík.. nicméně zkouknu i ty další varianty.
A sever bych ráda, třeba takový Bezděz mě láká už dlouho a je tam nádherný okolí - ale na jeden den krapet drahý a dlouhý výlet.
Nakonec to snad skončí na tom Krumlově, což by taky nebylo špatný.. ačkoli vůdce Jon se naposled ukázal mírně nespolehlivý

Hrozně ráda bych na Housku...když jsem se tam doklepala naposledy ti šmejdi měli akci a nepouštěli veřejnost :/
Pro všechny kdo rádi hrady opředené záhadou jest Houska pravým rájem :) Dá se na ní dojet i autem (dobrým autem), vejšlap z vesnice je na ten kopeček docela squiiiiigh a není to zrovinka kousíček.
Jen tak do eteru XD když jsme u těch vysněných hradů.
Pro všechny kdo rádi hrady opředené záhadou jest Houska pravým rájem :) Dá se na ní dojet i autem (dobrým autem), vejšlap z vesnice je na ten kopeček docela squiiiiigh a není to zrovinka kousíček.
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Na Housce jsme byli před třemi týdny. Jediní duchové a záhady, které se tam přes noc vyskytly (spali jsme pod širákem kus od hradu) byla banda ožralých šetnáctiletých fracků, co metala prázdné lahve od chlastu a řešila rozepínání podprsenek.NiamCK píše:Hrozně ráda bych na Housku...když jsem se tam doklepala naposledy ti šmejdi měli akci a nepouštěli veřejnost :/
Zámek má chudý interiér, řeči, jak do jistých míst nevejdou psi ani za nic, vyvracel jezevčík s jedním ohařem, kteří se tam honili dokola a řešili.. no, psí věci :D
Co mě tam nejvíc zaujalo byl výhled z prvního patra na Bezděz a nepříliš zachovalé fresky v hradní kapli. A samozřejmě, naprosto epesní hospůdka Na konci sil:)
Na druhou stranu, okolí Housky a všechny ty pískovcové skalní útvary tam jsou neskutečně krásné, počínaje výhledy, lesy konče. Výlet do těchto míst bych zorganizovala ráda, ale byl by to aspon dvoudenní puťák pod širák. Nakonec, Bezděz je od tam kousek...
Tentokrát se nezúčastním, bo mám už koupený lístky na tohle:
http://www.ceskehrady.cz/cs/program/kuneticka-hora/
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Fakt nic? Tomu se říká docela zklamání.. ačkoliv možná jste jen měli smůlu. Ostatně něco tam ale stejně bude, jinak by nevzniklo všechno co se povídá...ono možná že tam je jen křížení některých zemských sil a lidi co jsou na to citlivější to prostě přisuzují hradu a všem těm jeho pověstem. Já jsem se tam klepala právě abych to zkusila, protože na mě se taky projeví uplně všechno a nepustili mě :( Blbá televizní akce.Braenn píše:Bla bla bla 2NiamCK píše:Bla bla bla
Smrt je jen začátek druhého dějství.
to vypadá zatraceně dobře.. no jo, snad příště:(Anade píše:Tentokrát se nezúčastním, bo mám už koupený lístky na tohle: