Díky od Ari a Rize - všem ostrovanům zato, že to tam navzdory nehostiným a poněkud malým podmínkám žije. Hlavně Tinde, Dino(o)vi, křídlozadé Nicky a v neposlední řadě Serbitarovi za povzbuzující návštěvu:)
Hádanka mě bavila - ale jak jsem na to v podstatě byl sám s pomocí Druma, tak už jsem byl pro hlavu plnou myšlenek úplně slepý. Takže barvy jsem jaksi nezaznamenal. Ale tak malá rada neuškodí a jinak to bylo fajn... Mrzí mě jen ta malá účast i za organizátory.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Hádanka mě bavila - ale jak jsem na to v podstatě byl sám s pomocí Druma, tak už jsem byl pro hlavu plnou myšlenek úplně slepý. Takže barvy jsem jaksi nezaznamenal. Ale tak malá rada neuškodí a jinak to bylo fajn... Mrzí mě jen ta malá účast i za organizátory.
Bylo to skvělé =) mě naštval jistý..všichni víme kdo a taky to, že se mi to jednou seklo a pak přišel týpek spravovat net :( zrovna, když jsem si řekla, že bych mohla zkusit hádat
Pro "vílu" byla ta vaše hlemýždí Odyssea celkem tvrdou zkouškou trpělivosti, ke konci už jí vás bylo dokonce líto :-) Ale celkově se dost nasmála a doufá, že si zajistila přízeň a důvěru pro své budoucí kousky
Také díky za bloudění po horách, že jste to se mnou nějak doklepali až k zaslouženému pokladu. Zároveň se omlouvám za občasné nesrozumitelné Serinkovi skřeky, ale mám novou úžasnou bezdrátovou klávesnici (abych mohl pařit na televizce z postele) a nějak vynachává. Ale ponechtěném restartu v půlce hry (přendání vysílače do přední pozice USB) se mi zdá se to podstatně zlepšilo :o)
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Panathian píše:Pro "vílu" byla ta vaše hlemýždí Odyssea celkem tvrdou zkouškou trpělivosti, ke konci už jí vás bylo dokonce líto :-) Ale celkově se dost nasmála a doufá, že si zajistila přízeň a důvěru pro své budoucí kousky
To víš ona má křídla(my všichni ne) a my si rádi zahrajeme i pěkné RP. Ne že když je na popisku napsáno "na druhé straně předmětu/pod/či někde titěrně jinde" je obrázek/nápis, si ho musíme zákonitě všimnout, protože ten popis atmosféry svítí snad až ven z jeskyně
Maličko bych doporučila to příště nevzdávat (pokud to nemá tahle "víla" v charakteru), ne vždy se MUSÍ dojít až na konec.
A na konec … VELKÉ DÍKY! Byl to nádherně strávený večer!
"Přítel je člověk, který přichází tehdy, když už všichni odešli."