ne ale vážně naštve to kor na vysokém levelu, já jednou umřel kvůli druidímu bugu což vyjde na stejno
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
půl třetí ráno... stojím na lodi a čekám na vyplutí..na břehu se mnou mluví postava... jdu si připravit oblečení na druhý den, lod mezitím vypluje a pak koukám..ta postava stojí se mnou na lodi a objeví se jen //sakra
to mě rozzbilo xD xD xD
a nad postavou se objevilo *ve skutečnosti nepluje na lodi, ale mává Catharivě v přístavu*
Jak se mužou dvě postavy míjet... přechody, rozcestí... a pak, když už toho člověka konečně uvidim na monitoru, tak ho musim stejně zignorovat, tože je to pako Ez zrovna zády
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Diky, napadlo mne ze po te bouri a po te tune NPC co staly ve spatny cas na spatnem miste [aka pod bleskem] nebude vubec spatny napad obevit se za Sekace a zas jednou ozivit jednu starou legendu [navic se hrozne tesim na EQ a Zelg jeste neni hotovy ;]]
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Wendigo píše:Diky, napadlo mne ze po te bouri a po te tune NPC co staly ve spatny cas na spatnem miste [aka pod bleskem] nebude vubec spatny napad obevit se za Sekace a zas jednou ozivit jednu starou legendu [navic se hrozne tesim na EQ a Zelg jeste neni hotovy ;]]
Hmmm, tak taková legenda už existuje? No, aspoň nás bude víc (měl by následovat zahalený smajlík s kosou)
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
No, za epický včerejšek vyberu jednu pikantnérii: konečně se prokázala nutnost minimální inteligence postavy (hráče) při průchodu gnomskou hádankou
A:*zatáhne za páku*
A: *čučí na písmenka*
A: A to mám jako co dělat?
A: To mám jako napsat Gnóminec, nebo co?
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!