ve velké šťastné koloně zmizíte v orlíkuBraenn píše:Ještě můžete, řidiči, dojed do Příbrami a od tam už v jedné velké šťastné koloně zmizíme směr Orlík.. co vy na to? Je to cestou
Jone, zkus napsat Dave-ovi

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
ve velké šťastné koloně zmizíte v orlíkuBraenn píše:Ještě můžete, řidiči, dojed do Příbrami a od tam už v jedné velké šťastné koloně zmizíme směr Orlík.. co vy na to? Je to cestou
Já to to teda na šťastnou kolonu moc nevidim... bych musel někde odbočit, zpomalit nedej bože zastavit a co já vim jestli by se mi to zas rozjelo :)Braenn píše:Ještě můžete, řidiči, dojed do Příbrami a od tam už v jedné velké šťastné koloně zmizíme směr Orlík.. co vy na to? Je to cestou
V zoo už jsme byli skorohromadně před vánočním srazem, ale můžem někdy zkusit botanickou :)Nifredil píše:No.. chtěla jsem zkusit Anurina, ale ten nejede. A pak taky, když by opravdu pršelo, co s pinďou.. byla by spruzelá, že musí sedět v kočárku a do každý hospody s ní taky nemůžeš. Holt příští výlet musí být někam jako je Pražská ZOO, tam jsou na děti zařízený a když se udělá hnusně, tak se zbalíš a je to.
A ještě jí roste zub