Mapy v Equlibrii

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
psin

Mapy v Equlibrii

Příspěvek od psin »

Rozhodl jsem se na Equilibrii IC podnikat v oboru kartografie. Vzhledem k tomu, že nelze snadno řešit prodej map přímo ve hře, jsem po dohodě s Labirem došel k názoru, že bude třeba tento OOC příspěvek.

Prodej map + další zajímavé info bude oznámeno IC ve hře. Podmínky nákupu a prodeje jsou takovéto:
- platba předem zlaťáky ve hře
- kontaktování mne zde ve fóru a oznámení mi Vaší e-mailové adresy, na kterou pošlu JPEG obrázek zaplacené mapy.

Aby jste nekupovali tak docela "zajíce v pytli" tak jsem udělal malou ukázku map, které jsou již hotové:
http://www.itdesign.cz/temp/nwn/ukazky_map.jpg

Samotné mapy jsem se snažil provést co nejvíce ve stylu hry, doufám, že se budou líbit. Pokud budete mít připomínky k mapám, doplnění nebo cokoliv dalšího tak mi napište - budu moc rád.

Ještě poznámka: abych předešel možným obavám z toho, že mapy budou "kazit" hru v tom smyslu, že nebude ve hře co odhalovat, že místa budou zbavena tajemství, bych chtěl říct, že budu mapovat dílčí úseky Desky (zejména města a další zajímavá místa) a pokud budu někdy dělat komplexní mapu, tak nebude oproti těm dílčím tak podrobná. Zároveň se budu snažit vhodně volit cenovou politiku map, aby mapa pokladu nebo nebezpečného místa nebyla za pár zlatých. Pokud by ani tohle nebylo dostatečným "bezpečnostním" argumentem, musím zdůraznit, že je jen na Vás jestli si mapu koupíte nebo ne.

Díky za pozornost a doufám, že přispěju ke zpestření hry.
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
psin

Doplnění k mapám

Příspěvek od psin »

Chtěl bych jen doplnit, že díky Labrovi (díky moc) se podařilo zprovoznit to, že při koupi mapy dostanete pergamen s názvem mapy, který slouží jako její IC náhražka. Takže přímo ve hře dostanete aspoň "něco" za zaplacené peníze a zároveň budete vědět jakou mapu už jste si koupili.

Díky za pozornost.
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Zamčeno