Nachjuamifiči píše:Sháním model hlavy k tomuto obrázku:
Takže kápě a rouška přes obličej. Poradí mi někdo? Existuje třeba nějaký mód na kápě s nasazovací kapucí? Díky
jaká zas hlava omg? prostě si koupíš kapuci a budeš jí nosit pořád.…
Jinak je na EQ řešením jít do krámu a koupit si kapuci. Kapuci nasadíš na hlavu. Máš hlavu s kapucí
Edit: s rouškou je to horší. Ale spíš zapláčeš nad vejdělkem když se vyhlásí vyjmečnej stav a stráže budou chtít aby sis ji sundal :D
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Jak říká Afear, model hlavy s rouškou přes obličej a kápí na hlavě je u elfa a u hobita. Klidně si ji vem, a když po tobě stráže budou chtít aby sis ji sundal, prostě to odhvězdičkuješ. Hraj to tak jak se ti to líbí. Do popisku bych si v tvém případě rozhodně dal i něco jako...
*když si zrovna sundá kapuci, což se stává velmi zřídka, tak vidíte obličej ..blablabla*
Nachjuamifiči píše:Na EQ uvažuju zase o trošku jiné postavě, tohoto Rangera chci jen k sobě do SP. Ale jestli se nepletu, tak kapuci základní NwN nemá, nebo snad jo?
Má
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Nachjuamifiči píše:Na EQ uvažuju zase o trošku jiné postavě, tohoto Rangera chci jen k sobě do SP. Ale jestli se nepletu, tak kapuci základní NwN nemá, nebo snad jo?
Má
Tak to sem ji snad nikdy nenašel... Kde přesněji se dá sehnat? Nebo je to součást pláště? Ale jak... Tím by se mi to všechno vyřešilo
Když zakládáš postavu, jedna z hlav má kapuci. Lidská bez roušky, elfí a hobití s rouškou. Vypadá to jako ninja... Je to v klasickém NWN už v prvním bez datadisků...
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Aefar píše:Když zakládáš postavu, jedna z hlav má kapuci. Lidská bez roušky, elfí a hobití s rouškou. Vypadá to jako ninja... Je to v klasickém NWN už v prvním bez datadisků...
Není potřeba třeba CEP?
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Velmi nedoporucuji si brat zakladni hlavu s kapuci a rouskou pres oblicej, vypada to dost hloupe v nemalo specifickych situacich & postava si zadelava na problemy v mistech, kde je zakaz noseni kapuci …
Aefar píše:Když zakládáš postavu, jedna z hlav má kapuci. Lidská bez roušky, elfí a hobití s rouškou. Vypadá to jako ninja... Je to v klasickém NWN už v prvním bez datadisků...
Aha, já myslel jako koupit a použít přes inventář. Škoda, půl-elf ji nemá a jestli jo, tak to vypdá děsně...
Aha, já myslel jako koupit a použít přes inventář. Škoda, půl-elf ji nemá a jestli jo, tak to vypdá děsně...
Všechno nemusí vypadat cool jako ve filmech
Naposledy upravil(a) NiamCK dne 20. 7. 2009 21.38, celkem upraveno 2 x.