DOBROU přejuLuelle píše:já z vás leknu, běžte radši spát hovada :D

Moderátor: Dungeon Master
Aefar píše:Osobní zkušenost - S úplně první postavou jsem dostal knížku, když jsem moc sbíral jahody a později začal rýžovat. Nevydělal jsem i tak pomalu ani na chleba a bylo to způsobeno pouze tím, že jsem netušil, že se dají i sbírat květiny, těžit něco atd...
Později, když jsem poznal EQ důkladněji, podobné starosti odpadly.
Nyní s Catigernem můj charakter IC činnosti PLACOS velmi zatěžuje. Kdybych netěžil na stavby, na kterých dělám, tak mám asi místo +1 - +2 tak +6... Ať dělám, co dělám, ať těžím, co těžím, nikde vypsaný žádný mínus, že bych něco přeháněl a ne a ne se dostat zpátky na nulu. Je to asi tím, že mezi těmito činnostmi dělám jiné![]()
Přendávání věcí mezi postavami je skutečně velmi hlídaný, ale je fakt, že zas tak často se to nestává a lze si na to dávat pozor. Z aktuálních zkušeností čím dál tím více zjišťuji, že hraní za více postav není skutečně vhodné, a to nejen z tohoto důvodu, ale i z jiných.
No jasně, a je to jasný: přendavání věcí mezi postavami, no. To vážně nesmíš :))hemendo píše:Za fiekra, byly 2 hodiny ráno a zapínal jsem kvůli tomu znova PCThe_Balrog píše:Hemendo:
a ty věci ji bral Morhenem, nebo tou tvoji druhou postavickou?A Morhen byl dál, tak jsem bral fiekra.
Ale to by se stalo to samý, kdybych je vzal s morhenem, jelikož to byly sudy s limonadama a pivkem. Ty já neměl v ruce ani za jednu postavu...Jon píše:No jasně, a je to jasný: přendavání věcí mezi postavami, no. To vážně nesmíš :))hemendo píše:Za fiekra, byly 2 hodiny ráno a zapínal jsem kvůli tomu znova PCThe_Balrog píše:Hemendo:
a ty věci ji bral Morhenem, nebo tou tvoji druhou postavickou?A Morhen byl dál, tak jsem bral fiekra.
To máš z toho, že bereš věci nemocným..to že je jen roznášíš už jednoduchý systém nepoznal.Akruo píše:No, ale nevím, možná v tom bardském domě to vážně trošku blbne, protože mám zničehonic placos PGR 2x mínus za podvádění a porušování pravidel …
Jo? A proč já dělám to samý a jsem v pořádku, pane chytrej?Nalk píše:To máš z toho, že bereš věci nemocným..to že je jen roznášíš už jednoduchý systém nepoznal.Akruo píše:No, ale nevím, možná v tom bardském domě to vážně trošku blbne, protože mám zničehonic placos PGR 2x mínus za podvádění a porušování pravidel …
No tim pádem se to každopádně vysvětluje žejo...Nalk píše:To máš z toho, že bereš věci nemocným..to že je jen roznášíš už jednoduchý systém nepoznal.Akruo píše:No, ale nevím, možná v tom bardském domě to vážně trošku blbne, protože mám zničehonic placos PGR 2x mínus za podvádění a porušování pravidel …
Nalk píše:To máš z toho, že bereš věci nemocným..to že je jen roznášíš už jednoduchý systém nepoznal.Akruo píše:No, ale nevím, možná v tom bardském domě to vážně trošku blbne, protože mám zničehonic placos PGR 2x mínus za podvádění a porušování pravidel …
Nebuď hned agresivní, když si z toho akorát dělám prdel.Jon píše:Jo? A proč já dělám to samý a jsem v pořádku, pane chytrej?