anurin píše:Za chrchlání může nemoc.… tudíž systém. Jestli to byl tak závažný problém a jsem díky tomu bezohledný, omlouvám se. Nedělal jsem to schválně, myslíš že mě to těší?
Ze začátku jsem si řikal "sakra on tu pořád chrchlá, tuberák jeden" :) ale pak mi došlo, že to bude asi nemoc.
Jinak, se divim, že mi pc neshořel, byl tam téměř celej server :D
anurin píše:Za chrchlání může nemoc.… tudíž systém. Jestli to byl tak závažný problém a jsem díky tomu bezohledný, omlouvám se.
Ach jo, nechtěl jsem aby to někdo stahoval na sebe, je to pro hráče ne pro jednotlivce, pokud jsi to nemohl ovlivnit tak nechapu duvod proč jsi se ozval
Chtěl jsem jen vysvětlit, proč má postava kašlala.
A: to je můj muž..
B: sameček od samička *ukáže na ní a pak na sebe, asi se snaží orkovi důkladně vše vysvětlit*
C: No velkej, kukaj.. prostě on je buchar a ona roba.
Baví družně čtveřice, jednomu to spadne. Po chvíli mlčení a čekání zda se nepřipojí se znovu rozeběhne rozhovor, ve trojici. V tom další účastník debaty pokývne hlavou, obkrouží stůl ve stylu valčíku, zamává na pozdrav a taktéž padá. A veďte si pak družný rozhovor dvou dvojic, když jich tam půlka není :D
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Jistý vzkaz na Druhé straně.. vlastně dva vzkazy..
první od novinářů, kteří se prostě dostanou všude (prostě bulvární plátek se pozná )
druhej od jisté ženy, jistému muži, který byl asi soukromý... a teď vyznívá velice zajímavě
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Luelle píše:nadržená hobitka a hobit, který jí naprosto ignoroval
jj to bylo dneska dokonalé ona se mu nabízela a on se šel radši hore vyspat a jak se vrátil ona už tam nebyla tak si velmi viditelně oddychl to sem nemohl z teho :D