Malej srázek, hospůdka, Praha, Vyšehrad

Vše ohledně plánovaných akcí, srazů a srázků.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
anurin

Příspěvek od anurin »

Jon píše:
anurin píše:lenoši? Ee, raději budu venku na sluníčku, tedy.. pokud bude :ermm: . V palančikárně můžu být celou zimu. Vyšák je vyšák.
A pak jsou lidi, kteří občas i vstanou od kompu a jsou spálený, tož na slunko nemůžou, takže jdou do palačinkárny :))
Já Vám to neberu. Já se ale v létě kochám ze slunka, né z hospody. A pak.. vyšehrad je tradice.
Luelle

Příspěvek od Luelle »

anurin píše:
Jon píše:
anurin píše:lenoši? Ee, raději budu venku na sluníčku, tedy.. pokud bude :ermm: . V palančikárně můžu být celou zimu. Vyšák je vyšák.
A pak jsou lidi, kteří občas i vstanou od kompu a jsou spálený, tož na slunko nemůžou, takže jdou do palačinkárny :))
Já Vám to neberu. Já se ale v létě kochám ze slunka, né z hospody. A pak.. vyšehrad je tradice.
Palačinkárna začíná bejt taky tradice...
16? Tak to je v pohodě
anurin

Příspěvek od anurin »

Luelle píše:
anurin píše:
Jon píše: A pak jsou lidi, kteří občas i vstanou od kompu a jsou spálený, tož na slunko nemůžou, takže jdou do palačinkárny :))
Palačinkárna začíná bejt taky tradice...
Jak jsem řekl, já vám to neberu.

Oneheart, bornin? Vyšák? ( zbytečně se to tu zahlodalo )
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

No tak by jsme treba mohli jeden tyden do palacinkarny a jeden na vysak a ne to takhle trhat...
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Taky nevím proč se trhaj, separatisti :P Pfff :D
Kraki Skengdrang
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

tenhle tejden mě nikam nedostanete, nejsem moc fit a zejtra musim do práce :-/

A asi už jsem to tu někdy říkal, ale pro mě funguje jedině Vyšehrad. Palačinkové obžerství si jistě užijete i beze mne :zorro:
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
anurin

Příspěvek od anurin »

Wendigo píše:No tak by jsme treba mohli jeden tyden do palacinkarny a jeden na vysak a ne to takhle trhat...
Ne, prostě v létě chci být na zahrádce a né tvrdnout zavřený v hospodě. A pak nás věrný Vyšehradu tam nepotřebujete. Bo jo? Nic ve zlém.

To Kayn: Kua.. to vyšlo fakt blbě :ermm:
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Zas se tam nemusime prervavat jako na vysaku, desnejch lidi a hroznej hluk pokazdy, ale me by vysak taky nevadil jen je trochu hloupe delat dva srazy ve stejnej cas na dvou rozdilnych mistech. A to ze vas nepotrebujeme jeste neznamena ze by jsme s vami radi nepokecali ne? Ts prave vysehradaky jsem nevidela nevim jak dlouho.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

anurin píše:
Wendigo píše:No tak by jsme treba mohli jeden tyden do palacinkarny a jeden na vysak a ne to takhle trhat...
Ne, prostě v létě chci být na zahrádce a né tvrdnout zavřený v hospodě. A pak nás věrný Vyšehradu tam nepotřebujete. Bo jo? Nic ve zlém.

To Kayn: Kua.. to vyšlo fakt blbě :ermm:
Peto, fakt mi to skoro připadá od tebe jak na truc, ale tebe bych opravdu ráda viděla a kam mám jezdit dřív?
anurin

Příspěvek od anurin »

Ne, není to truc. Dlouho jsem neviděl bornina a onehearta a jsme kamarádi i mimo EQ. A vyšák mám rád. Snad na tom není nic zlého. :coffee:
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

anurin píše:Ne, není to truc. Dlouho jsem neviděl bornina a onehearta a jsme kamarádi i mimo EQ. A vyšák mám rád. Snad na tom není nic zlého. :coffee:
Tak pojďte všichni do palačinkárny, ne? :shades: Vyšehrad ti neuteče, osídlení je tam už z dob před naším letopočtem a první kamenná zástavba je ze 6. století n.l. :bleh:
Kraki Skengdrang
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

Musím se přidat k Anurinovi.. je škoda sedět zavření někde v hospodě.. když je tak hezky :yes:
Navíc.. zvyk je někdy železná košile.… prostě mají svoje místečko, tak jim ho neberte.
A proč to píšu.. přemýšlím, že bych se za čtrnáct dní na Vyšák třeba taky podívala :dribble:
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Ale to není žádná začouzená knajpa-plivačka, to je krásné svěží místo, které poskytuje útočiště a chlad poutníkům sluncem znaveným tak jako na poušti palma datlová! :)
Kraki Skengdrang
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Já bych šla taky raději na vyšák, ale zase chci vidět co nejvíc lidí, když už budu ráčet tu cestu do Prahy.
OneIceOne

Příspěvek od OneIceOne »

Dojdu na Vyšehrad, když mi dáš vědět kdy budeš A.
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

Jon píše:Ale to není žádná začouzená knajpa-plivačka, to je krásné svěží místo, které poskytuje útočiště a chlad poutníkům sluncem znaveným tak jako na poušti palma datlová! :)
Žádná palma.. to je slunečník na Vyšáku.. tohle je prostě uzavřený místo.. a my rádi nebe.. a hlavně, pro mě je to praktičtější.. můžu tam nechat malou pobíhat. To v hospodě prostě nejde. A další mínus je, že Strašnice jsou pro mě prostě příliš z ruky.
Tak doufám, že za 14 dní bude hezky :biggrin:
anurin

Příspěvek od anurin »

bude dneska někdo vyšák?
Luelle

Příspěvek od Luelle »

anurin píše:bude dneska někdo vyšák?
dneska palačinky
16? Tak to je v pohodě
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Luelle píše:
anurin píše:bude dneska někdo vyšák?
dneska palačinky
Taky mám rád Termix
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Mno, tak pro případné zájemce dávám tímto na vědomí, že pár starých (i těch současných) známých bude ve středu na vyšáku k zastižení od 17:00
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Odpovědět