Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za výpadek..nějak to spadlo, tak jsem chvíli koukal.pak se odvalil do postele.. teď mě nasral komár, tak jsem vstal, zabil ho, dostal expy, nahodil to, napsal omluvu, zapnul si přes noc co potřebuju a jdu spát.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
omluvám se ale asi teď po nějakou dobu nebudu ve hře, potřebuji odpočinem od EQ bo mě poslední dobou opustil zápal a smysl hrát, ale jakmile mě to přejde jsem zpět jako na drakovi
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Nic se nedějeGhost píše:Omluva Aris, myslel sem, že budu mít tak hodinku na hraní. Mýlil sem se :). Důvod je o pár příspěvků výše.

Zároveň se taky omlouvám nebudu tu celé pondělí a úterý....ve středu se vrátím, ale až večer, tak pak bych se mohl připojit.

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se Nyaro a skupince kolem za výpadek... snad ten meč a kouzla nechyběli nějak akutně. 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"