hej, na tu jsem přišla až teď, ale fakt je to super
Balrogovy obrazy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Winonne: hihi, dík! ; )
A ještě něco... časem se ty koně kreslit naučím, tohle je výsledek dlouhohodinového mučení (*koukne na stůl pokrytý papíry pokreslenými polokoňskými příšerami a koňskými tutorialy*)
Plavení koně
A ještě něco... časem se ty koně kreslit naučím, tohle je výsledek dlouhohodinového mučení (*koukne na stůl pokrytý papíry pokreslenými polokoňskými příšerami a koňskými tutorialy*)
Plavení koně
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
-
Street_cz
- Kontaktovat uživatele:
až na zanedbatelný nedostatek u Alkaran je ten kůň perfektníThe_Balrog píše:Winonne: hihi, dík! ; )
Plavení koně
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
No je tam drobna anatomicka chybicka ale vzhledem k tomu ze to podotkli dva chlapi hned za sebou tak urcite mysli maly prsa. 
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Šupinka se poved. Koně jsou příšerní :D mi se většinouu povede jen koňopes. připadně psokůň.The_Balrog píše:Winonne: hihi, dík! ; )
Plavení koně
"Tinve"
Soví pírko
Morgie †
Tilia Cordata
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Inu vzhledem k tomu, že tam jakožto neznalec nic nevidím, mi to připomnělo jistou hlášku z dračáku (společně s Alkaraniným popisem).Wendigo píše:...podotkli dva chlapi hned za sebou tak urcite mysli maly prsa.
PJ: "A oblečení nechceš?"
Elf: "S mojí charismou, můžu klidně jít do krámu nahej"
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Tak další pokus:
Šupinka (bohužel s referencí :/)
(možná ho trochu dovybarvím.. někdy).
Nalk: holt na tyhle situace nemáš s Edwardem asi štěstí ;)
Ty ses ale rozjel :) Koníka chálím, už nevypadá jak naše vyžraná Laura :DThe_Balrog píše:Tak další pokus:
Jen mě tam neustále trhá žíly jedna věc..maluješ se s detaily na alkaranině oblečení, ale ani nevíš jak hrozně moc by udělalo, kdyby měla normální ruce. Oroduji za ruce s prstíkama, myslím že už by si je alky zasloužila :)
Trochu inspirace, abych jen nekecala:
http://fc00.deviantart.com/fs17/f/2007/ … oodlez.jpg
http://fc07.deviantart.com/fs27/f/2008/ … lexds1.png
výpomocné skicy:
http://fc00.deviantart.com/fs13/i/2007/ … Lehosh.jpg
Smrt je jen začátek druhého dějství.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Kreslil jsem tu sice nedávno Plavení koně, ale ono to ve skutečnosti při plavení vypadá spíš takhle:
Plavení koně 2 (i s prstama, Niam!)
A pak tu jsou ještě dva náčrtky, které nejsou moc povedené, a tak na nich už pracovat nebudu. (Radši to pak někdy časem udělám celé odznova.)
Plavení koně 2 (i s prstama, Niam!)
A pak tu jsou ještě dva náčrtky, které nejsou moc povedené, a tak na nich už pracovat nebudu. (Radši to pak někdy časem udělám celé odznova.)
Naposledy upravil(a) The_Balrog dne 14. 8. 2009 10.02, celkem upraveno 1 x.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
mluvíš o tomhle? :)Aefar píše:Tynáčrtky jsou jako vystřižené z nějaké EQ učebnice šermu
http://equilibrie.westgard.cz/serm_1.jpg
fňuk fňuk .. myslel jsem, že to přechytračím a kouknu se na druhou stránku... a ona není...Aefar píše:No, tady jsou ještě hezčí
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
naznačenej zadeček? :) Dycky kreslim postavicky nejdriv "nahaty", na prvnim nacrtku ma i naznacena prsa, i kdyz to neni temer videt. A kdyz mam postavicky plus minus nakresleny, tak je az potom oblikam.
A zadecek je zrovna dost dulezitej kvuli oblasti panve, kycli a napojeni nohou, takze ten nezanedbavam O:)
A zadecek je zrovna dost dulezitej kvuli oblasti panve, kycli a napojeni nohou, takze ten nezanedbavam O:)
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Ten vrchní náčrtek mi příjde vtipný. Chudák týpek už se chystá máchnout šavlí asi a v tu chvíli si elfka přitančí, hup na špičky a hele … už je v něm rapír. 
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Neměla bys podobný tutorialy jako na prsty na rukou (odkazy někde výše) taky na nohy (od kotníku dolu :), ruce docela zvládám, ale chodidla to je utrpení :)NiamCK píše:Pěkné :) Líbí se mi jak má alky všude naznašenej zadeček (sukně nesukně :D) A stejně si rejpnu..nohy taky nejsou ploutve![]()
Prsty neprsty se mi to líbí :) Taky bych se chtěla uěmt dokopat udělat jen skicu, kterýá vypadá dobře i bez upravy.