A) Osobně mi to příjde jen jako další protiislámský útok, ketrý nemá větší důvod.
B) Jak je zde uvedeno, údaje jsou nepřesné a tedy je video zančně manipulativní. Přeci jen, když amíci mluví o Evropě, tak se obvykle pletou.
C) Nevím, jak přesně je to v západní Evropě, ale třeba u nás jsou jakési populační vlny, kdy jednu dobu jsme málem na vyhynutí, ale pak se dosatne do správného věku silná generace a vytvoří další silnou generaci, čímž překoná mnohdy i potřebné množství.
D) A čeho se vlastně bojíte? Islám je ve své podstatě nejdokonalejší náboženství, protože má v sobě všecka předešlá náboženství. Krom toho to jsou zcela normální lidé.
E) (Křesťané tento bod přeskočí, pokud nehodlají pak řvát, že jsem ignorant apod.) A co jste čekali vy blbečci? Že Evropani se svou náturou přežijí? Ty křesťansko-židovský základy tady už hnijou a dokonce se vytrácí i Evropský duch - vše dobýt, ovládnout a přeměnit ku obrazu svému. Tedy ještě se drží a zarputile, ale už není tak dobyvačný jako dřív za dob velké moci církve a za dob velkých impérií.
F) Dá se to čekat... jediné co může spasit je válka a to nikdo nechce, páč jsme v době, kdy by to mohlo být fatální. Z toho důvodu je většina sci-fi špatná, protože pokud za pár staletí budou lidé kolonizovat vesmír, tak to budou převážně asiati, indové a arabové.
G) Už aby někdo vymyslel způsob, jak znovuoživit lidské vědomí do nějakého těla. Přál bych si vidět svět tak za dvě nebo tři století.
Ale ano, zamyšlení je to pěkné.
EDITové BTW: jak jsem nedávno byl v Anglii, tak Arabové byli fajn týpci. Člověk si tak porůznu pokecal atd. Nijak víc odlišní. Jen mě naštvala jedna Líbyjka, když na půl autobusu vypustila nějakej parfém.