Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky za fakt dobrou akční chvilku dneska kolem stavby. Fakt pěkné
a spolu s novými možnostmi ve stínovém boji vážně zajímavé..!

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Dobře, poupravím to: Konečně zpřízněná duše, která nezmizela po 1-3 setkání neznámo kam. Et snese dost, ale když se ztratí každý, komu přestane vykat, nejeden by se časem zhroutil. A že těch osob už je pěkná řádka :-)George píše:Beru to jako osobní urážkuDron píše:A ještě větší díky Aris, konečně zpřízněná duše
Chá chá a máš toDron píše:Dobře, poupravím to: Konečně zpřízněná duše, která nezmizela po 1-3 setkání neznámo kam. Et snese dost, ale když se ztratí každý, komu přestane vykat, nejeden by se časem zhroutil. A že těch osob už je pěkná řádka :-)George píše:Beru to jako osobní urážkuDron píše:A ještě větší díky Aris, konečně zpřízněná duše

takže =)
děkuji Ezovi a Nat za magickou lekci - především Nat teda
a Ed s elfskou se postarali o vtipné zpestření
pak velký dík Edovi
byla to obrovská náhoda já vskutku nevěděla, kde hledat a chtěla jsem to vzít od nejjednoduššího a bylo to supr zahrané
a pak obrovský dík frynovi
že má se mnou tu trpělivost
a i když nechtěně ale postaral se mi o královskou zábavu
a vytrhala jsem si pár vlasů a trochu zešedivěla, ale koho by to zajímalo?
děkuji Ezovi a Nat za magickou lekci - především Nat teda

pak velký dík Edovi

a pak obrovský dík frynovi

a vytrhala jsem si pár vlasů a trochu zešedivěla, ale koho by to zajímalo?

16? Tak to je v pohodě
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem říkal.. takovejhle den a čas strávenej, není možno měřit nějak na expyLuelle píše:…

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
mno to byla Nalkova narážka na to, že jsem mu pár expů hodila a víš, jak na tom jsou zaklínači s inteligencíJon píše:A tak by to měli brát všichni...Nalk píše:… takovejhle den a čas strávenej, není možno měřit nějak na expyto, že tam člověk je, je odměna sama o sobě

ještě mi skoro "vynadal", že jsem mu je hodila

16? Tak to je v pohodě
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Teda já spíš měl pocit, že ty jsi naštvaná, že utrácíš expy a ještě to neteče efektivněLuelle píše:….
ještě mi skoro "vynadal", že jsem mu je hodila

ale je fakt, že jako bývalý hráč druida z tvrdcýh časů proměny bez expů, je mi to docela fuk

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"