S odstupem jsem si zavzpomínal na průzkumný výlet do ledových hor... Kdy malou družinku přepadli strašliví orci. Zmrzačený elfí druid se stáhl za válečníky a podporoval je kouzly, jak jen mu síly stačily. Náhle spatřil, jak jeho příteli v první řadě ťal ork hrozivou silou do břicha a chystal se ho dorazit. Poprvé v životě se odhodlal a sebral kuráž k tomu, aby se jako medvěd vrhl na nepřítele. A... Konec jakéhokoli hrdinného nádechu (třeba i s tragickým koncem). Hráči ujela ruka a za zesláblou linií se objevil jezevec.
LD píše:S odstupem jsem si zavzpomínal na průzkumný výlet do ledových hor... Kdy malou družinku přepadli strašliví orci. Zmrzačený elfí druid se stáhl za válečníky a podporoval je kouzly, jak jen mu síly stačily. Náhle spatřil, jak jeho příteli v první řadě ťal ork hrozivou silou do břicha a chystal se ho dorazit. Poprvé v životě se odhodlal a sebral kuráž k tomu, aby se jako medvěd vrhl na nepřítele. A... Konec jakéhokoli hrdinného nádechu (třeba i s tragickým koncem). Hráči ujela ruka a za zesláblou linií se objevil jezevec.
Luelle píše:nalezla jsi stopy přítomnosti následujíchc tvorů:
kolouch
koroptev včely
včely mě dostaly
Už jsem našel i mouchy a sovu...
Holt výkaly, mušince, zahoukání, nedaleké bzučení - nemusí to být zrovna stopy na zemi - a EQ hraničáři stopují dobře všechno, jen ne to, co mají (napříkald jiné PC :-) ). Tam jsi odkázaná na tell a na to, jak se hráči chce, abys jeho stopy našel.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Vlk stojí a kouká na prase. Prase nic. Vlk nic. Prase se promenáduje vlkovi přímo před čenichem. Vlk nic. Vtom si vlk všimne po zuby ozbrojené skupiny a vyrazí na ni, nechávaje prase dál se vesele pást.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
kokosak píše:Vlk stojí a kouká na prase. Prase nic. Vlk nic. Prase se promenáduje vlkovi přímo před čenichem. Vlk nic. Vtom si vlk všimne po zuby ozbrojené skupiny a vyrazí na ni, nechávaje prase dál se vesele pást.
Starej bojovník, co chtěl pořádnou poslední bitvu? Nebo snad první vlčí samuraj?
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
kokosak píše:Vlk stojí a kouká na prase. Prase nic. Vlk nic. Prase se promenáduje vlkovi přímo před čenichem. Vlk nic. Vtom si vlk všimne po zuby ozbrojené skupiny a vyrazí na ni, nechávaje prase dál se vesele pást.
Starej bojovník, co chtěl pořádnou poslední bitvu? Nebo snad první vlčí samuraj?
Winonne píše:Jako každý den, dostala i tentokrát od Dina Nyaro modrokvítek.
Přijatá věc: Modrokvítek
Rozpadl se ti: Modrokvítek
Tak dík
hehe to sou ty druidi a pak prej ochraňujou přírodu, místo aby pookřál radši rychle umřel
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Když jedna elfka po tom, co většinu docela kruté výpravy promlčela, si konečně ulevila voicesetovou hláškou: "U koulí žonglujícího zlobra!" (nebo tak nějak:) O čem ty elfky taky nepřemýšlejí
To mi připomíná jistý vtip o hlazení do úplného vyhlazení.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"