RŮZNÉ OČI, STEJNÁ MÍSTA

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
gringo

Příspěvek od gringo »

cybermisa píše:Mne se dost libi ty IC verze obrazku. Kdyby se neco takoveho dalo dat do hry jako obrazy, to by bylo super :yes: Treba takovy obrazek MUNI :biggrin:
Muni je už komlet 3D spravená,zvonku,okrem lode,v poslednej dobe sa tam motal chlapík s plátnom a flašou chlastu. A áno,preto robím tie sfiltrované verzie,ktoré majú vyzerať ako obrazy. Spravených už mám asi 20 lokácii,ale tie kde budem musieť dorábať postavičky nechávam na neskôr. Verzia Posera,ktorú používam sa nemá rada pri exporte s verziou maxu,takže to si nechávam na dni ,keď budem mať božskú trpezlivosť,alebo keď sa mi bude chcieť preinštalvať max na nižšiu radu,aby mi šiel Poserfusion. Zatiaľ krajinky. A to len tie kam sa dostal môj low level. Teda okolie Tirianu,Mithaliru a druhä strana :biggrin:

Najbližšie ten tiriánsky bordel,tam nehrozí,že mi na postavičkách rozhádže textúry a modely šiat,a animácie tiež radšej robiť nebudem :megalol:
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

gringo píše:
cybermisa píše:Mne se dost libi ty IC verze obrazku. Kdyby se neco takoveho dalo dat do hry jako obrazy, to by bylo super :yes: Treba takovy obrazek MUNI :biggrin:
Muni je už komlet 3D spravená,zvonku,okrem lode,v poslednej dobe sa tam motal chlapík s plátnom a flašou chlastu. A áno,preto robím tie sfiltrované verzie,ktoré majú vyzerať ako obrazy. Spravených už mám asi 20 lokácii,ale tie kde budem musieť dorábať postavičky nechávam na neskôr. Verzia Posera,ktorú používam sa nemá rada pri exporte s verziou maxu,takže to si nechávam na dni ,keď budem mať božskú trpezlivosť,alebo keď sa mi bude chcieť preinštalvať max na nižšiu radu,aby mi šiel Poserfusion. Zatiaľ krajinky. A to len tie kam sa dostal môj low level. Teda okolie Tirianu,Mithaliru a druhä strana :biggrin:

Najbližšie ten tiriánsky bordel,tam nehrozí,že mi na postavičkách rozhádže textúry a modely šiat,a animácie tiež radšej robiť nebudem :megalol:
Prosimte, co se te lodi tyce, tak ten model u MUNI neodpovida realite, ale jiny placebl proste tehdy nebyl. Ve skutecnosti ma lod malou plachtu na pridi, nad sebou velky balon a po obvodu spoustu modrych/prusvitnych krystalu :clover: Kdyztak bych te poprosil o lod s balonem a ne plachtou :smile:
gringo

Příspěvek od gringo »

To CM: Dobre,preto som ju ešte nerobil,mal som v pláne sa spýtať.

No,nech nezasieram Balrogovi topic,keď už tak PM,pôvodne som tu chcel iba prispieť obrázky a nič viac. Takže najbližšie bordel.

Je vlastne teraz aktuálna nejaká nová téma či to zakapalo?
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Obrázek

trošku nedodělaný.. a možná jsem tam opravdu měl někoho na ten stůl dát, ale i tak to sem dám
(snad nejdu pozdě :biggrin: )
Neutral Good Dungeon Master :clover:
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Těším se hlavně na ukázku od Labira :megalol: beztak tam ten chlápek má medvídky plyšový :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Obrázek
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

*civí na obrázek od Niam s otevřenou pusou*
Luelle

Příspěvek od Luelle »

no ježiš! to je ten pes z Orlíku!!! :megalol:
16? Tak to je v pohodě
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

NiamCK píše: /vobrá...zek/
ehm...ty to někde tiskneš, kopíruješ, objednáváš? nebo opravdu kreslíš? :dribble: to je nádherný
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Pipi_CZ píše:
NiamCK píše: /vobrá...zek/
ehm...ty to někde tiskneš, kopíruješ, objednáváš? nebo opravdu kreslíš? :dribble: to je nádherný
Mám na to speciální funkci v photoshopu :)
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Hmm, tohle je hodně dobrý. Takové detaily jako např. ona pověstná "zlatá" undead rybka v akvárku docela pobaví :smile:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Nejlepší jsou ty plakáty na zdech, když člověk tuší, co to je :D
Kraki Skengdrang
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Pro všechny, kteří by rádi poodhalili roušku tajemství, která zakrývá mou tvorbu tu jest toto :
http://fc09.deviantart.com/fs46/f/2009/ … NiamCK.jpg

Rozhodla jsem se, že vám prozradím svoje tajné praktiky, které při tvorbě obrázků používám :)
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Haha, ten Din tam :D
Kraki Skengdrang
Libra

Příspěvek od Libra »

Jůů já chci taky takovej plug-in do Photoshopu!! :megalol: Moc hezké oboje :clap_1:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

He he he... neodbytnej Din. A koukam, že je má díra v dobré společnosti :D

Niam, nepošleš sem větší verzi toho obrázku pracovny? Trochu hůř vidim detaily, třeba těch nahotinek na plakátech :shades:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

kokosak píše:He he he... neodbytnej Din. A koukam, že je má díra v dobré společnosti :D

Niam, nepošleš sem větší verzi toho obrázku pracovny? Trochu hůř vidim detaily, třeba těch nahotinek na plakátech :shades:
Tady máš tu nahotinku ;)

Obrázek

----------------

A jinak moc parádní kousky :) Pespekrivu ti odpouštím díky báječně vyvedeným soškám, co drží akvárium. To budu muset blíž prostudovat a učit se z nich :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

The_Balrog píše:
A jinak moc parádní kousky :) Pespekrivu ti odpouštím díky báječně vyvedeným soškám, co drží akvárium. To budu muset blíž prostudovat a učit se z nich :)
Ty mají předlohu, takže ji musím přiznat :)
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Chtěla jsem se optat kolik z vás má ještě rozpracované aktuální téma?
dave

Příspěvek od dave »

No... nechtěl jsem to kreslit, ale dodám to jako výřez z něčeho na čem teď pracuju. To bude tak za 14 dní... klidně zatím... pomalu... vyhlašujte nové téma ;-)
Odpovědět