Rozložení EQ hráčů v rámci ČR
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Rozložení EQ hráčů v rámci ČR
Ahoj, rád bych zjistil rozložení hráčů v ČR z hlediska možného pořádání srazu - výletu - akce (nejen) na Moravě. Myslím, že i ostatním, kdo by chtěli něco organizovat, takový přehled může pomoci.
Případně do příspěvku napište, jestli byste byli ochotni dojet někam jinam (na druhý konec republiky) a jak často (jednou ročně, dvakrát, jednou za dva roky)
Díky
Případně do příspěvku napište, jestli byste byli ochotni dojet někam jinam (na druhý konec republiky) a jak často (jednou ročně, dvakrát, jednou za dva roky)
Díky
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Ale jako Moravu jsi měl rozdělit taky.. to jako ti jdou body dolů za totok
Páč je rozdíl mezi Jižanem a mezi Seveřanem z dolů.
Páč je rozdíl mezi Jižanem a mezi Seveřanem z dolů.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Ze vsecvhny srazy se dle statisky musi delat v Praze.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
že se Aefar nudil a nechtělo se mu to googlit =))Braenn píše:Jak řekl Sciorp. A dát do jednoho bodu východní čechy a severní moravu.… mno...
navíc, jak to říct, obecné povědomí o tom kdo odkud je, alespon u těch co jezdí na větší srazy nebo se chlubí znojmem (:)) je, a pro ty co nejezdí.. no.. zkrátka - co z té ankety vyčteš když nejsou vidět jména?
16? Tak to je v pohodě
1) Východní čechy a severní Morava jsou těsně vedle sebe, obecně je Morava docela malá - jsem Moravák.
2) Anketa je pro mě důležitá, pokud chci něco organizovat mimo to příšerné předměstí krásné Ostravy, které je kdesi u Kladna, Praha se mu tuším říká.
3) Jestli se někomu z Vás zdá tento Thread zbytečný, tak sem zbytečně nepište.
4) Tento thread v případě organizace velké akce je pro mě velmi důležitý. Jestli se nemám pokoušet cokoli organizovat, protože na to má tady patent někdo jiný, tak mi to řekněte rovnou.
EDIT:
5) Nenudím se. Mám práce až nad hlavu a stejně přemýšlím nad tím, jak udělat něco pro lidi.
2) Anketa je pro mě důležitá, pokud chci něco organizovat mimo to příšerné předměstí krásné Ostravy, které je kdesi u Kladna, Praha se mu tuším říká.
3) Jestli se někomu z Vás zdá tento Thread zbytečný, tak sem zbytečně nepište.
4) Tento thread v případě organizace velké akce je pro mě velmi důležitý. Jestli se nemám pokoušet cokoli organizovat, protože na to má tady patent někdo jiný, tak mi to řekněte rovnou.
EDIT:
5) Nenudím se. Mám práce až nad hlavu a stejně přemýšlím nad tím, jak udělat něco pro lidi.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
Tož já su taky Moravák, bydlím ale v Pardubicích a to je hodina do Práglu, ale být ve stejné skupině s Ostraváky, Znojmáky nebo třeba Zlíňáky – to už je docela vzdálenostní rozdíl, nemyslíš? A není někdo třeba taky z Břeclavi? To je od Pardubic kousíček, nezajdem na sklenku? (Vína samozřejmě. A nejlíp do sklípku.)Aefar píše:1) Východní čechy a severní Morava jsou těsně vedle sebe, obecně je Morava docela malá - jsem Moravák.
Naposledy upravil(a) Anade dne 2. 9. 2009 15.41, celkem upraveno 2 x.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
O papoušcích…
Abych osvětlil své myšlenkové pochody:Anade píše:Tož já su taky Moravák, bydlím ale v Pardubicích a to je hodina do Práglu, ale být ve stejné skupině s Ostraváky, Znojmáky nebo třeba Zlíňáky – to už je docela vzdálenostní rozdíl, nemyslíš? A není někdo třeba taky z Břeclavi? To je od Pardubic kousíček, že?Aefar píše:1) Východní čechy a severní Morava jsou těsně vedle sebe, obecně je Morava docela malá - jsem Moravák.
Máme tady dvě centra (relativně uprostřed):
1) Praha a okolí
2) Olomouc a okolí
Pro Moraváka není problém dorazit do Olomouce
Pro Čecha do Prahy.
Ale význam už má, když má někdo dojet z Karlových Varů, Liberce, Plzně či Českých Budějovic do Olomouce a nebo z Břeclavy, Opavy, Ostravy do Prahy (za Prahu).
Pokud je tedy hodně lidí z těch Čech, které jsem napsal do Ankety, Olomoucko mi padá...
Pokud nikdo nebude ze severní Moravy, můžu přibrat okolí Brna... atd.
Prostě mi tohle docela pomůže. Copak je tak zatěžko odpovědět a je tak nutné to obkecávat?
Ve chvíli, kdy bych měl domlouvat třeba hrady, organizovat questy na živo a já nevím co všechno, chci si nejprve ujasnit, kdo by odkud jel. Zatím myšlenka, třeba realizovat nebudu, i tak až za dlouho. Je jednoduché sejít se v kdekoli v hospodě - u bečky - někde - a pokecat, ale chci zjisti, jestli má smysl něco zajímavějšího. První krok je tento. A už pomalu ztrácím chuť.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
A jak to z té ankety poznáš, když mícháš východní Čechy s celou Moravou i Slezskem?Aefar píše:Pokud nikdo nebude ze severní Moravy, můžu přibrat okolí Brna... atd.
EDIT: BTW: Z „Břeclavi“ se píše měkké „i“. A kombinovat výpustku (…) s „atd.“ je divné.
Aefar píše:Ale význam už má, když má někdo dojet z Karlových Varů, Liberce, Plzně či Českých Budějovic do Olomouce a nebo z Břeclavy, Opavy, Ostravy do Prahy (za Prahu).
Naposledy upravil(a) Anade dne 2. 9. 2009 16.09, celkem upraveno 3 x.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
O papoušcích…
O papoušcích…
A ani jednoho z nich do Jihlavy. ;-)Aefar píše:Máme tady dvě centra (relativně uprostřed):
1) Praha a okolí
2) Olomouc a okolí
Pro Moraváka není problém dorazit do Olomouce
Pro Čecha do Prahy.
Ale spojovat mě s Ostravou je asi stejně platné jako s Karlovými Vary (obojí 260 km).
P.S. Jihlava je na Moravě, ale do Oloumouce je to o 40 km dál než do Prahy.
Naposledy upravil(a) drake127 dne 2. 9. 2009 16.01, celkem upraveno 1 x.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.