Rozložení EQ hráčů v rámci ČR
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Chtěl bych všechny požádat - můžete odpovídat pouze na otázky položené v anketě a v úvodním příspěvku?
Tedy:
1) Odkud jste podle Ankety
2) Případně kolikrát za rok (za víc let) byste byli ochotni dojet přes celou republiku na akci?
Tedy:
1) Odkud jste podle Ankety
2) Případně kolikrát za rok (za víc let) byste byli ochotni dojet přes celou republiku na akci?
Naposledy upravil(a) Aefar dne 2. 9. 2009 16.03, celkem upraveno 1 x.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Hlasuji pro tu Jihlavu.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Dle toho, že jsem se na velkém srazu EQ ukázal loni a vzhledem k tomu, že plánuju i letošek, tak můj jediný limit jsou vždycky v zásadě dvě věci. Peníze a čas od mladého (a tím myslím mladého na poměry EQčkářů kdy patřím asi spší k těm mladším) to zní divně, ale nooo je to tak.. jak člověk nevydělává tak to není terno a víkendové práce v lese apod. se nedají úplně odkládat jen tak z pr.. ze srandy.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Noo, momentálně dlím v Krnově (ani se nepokoušejte to na mapě hledat, fakt tak podrobnou mapu nemáte), takže severní morava či spíše slezko a není pro mně problém se někam přesunout, pokud to bude stát za to, zatím to za to vždycky stálo. Do Olomouce hodina cesty, do Prahy hodina do Olomouce + vlak cca 3hod. Co nás přestali platit vajcama a dorazil sem vynález zvaný peníze, tak nemám skoro limity.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Pokud chceš polemizovat o středu Moravy, založ si jiné téma. Tady se odpovídá na otázky.Sethiel píše:Ne že bych plánoval přijet na sraz, ale cítím se vážně dotčeně za to rozdělení.
A mimochodem, pokud střed Moravy, tak určitě Brno. Možná to není geometricky uprostřed, ale spoje jsou tam určitě lepší než do Olomouce.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Su z Břeclavi, ale bývam za Hradcem tož na sklenku možem, do pardubek dohodím šutr :D a dyžtož veznu aj paklíča :)Anade píše:Tož já su taky Moravák, bydlím ale v Pardubicích a to je hodina do Práglu, ale být ve stejné skupině s Ostraváky, Znojmáky nebo třeba Zlíňáky – to už je docela vzdálenostní rozdíl, nemyslíš? A není někdo třeba taky z Břeclavi? To je od Pardubic kousíček, nezajdem na sklenku? (Vína samozřejmě. A nejlíp do sklípku.)Aefar píše:1) Východní čechy a severní Morava jsou těsně vedle sebe, obecně je Morava docela malá - jsem Moravák.
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Jo a k těm otázkam, sem se dostal až na další stránce to zhrnůl bych to neak takto:
Nemám problém s kdejakým umístěním srazu bo akce, ale výhodu má aj dobrý vlakový spoj = chcu pit, bu jináč ideálně v dosahu jednej nádrže nafty a to je 850-950 km podle teho jak mam těžků nohu...
EDIT, ono to ani tak potem néni o tem dosahu jak spíš mnět na tů akcu čas, tedá nebyt v práci.
Nemám problém s kdejakým umístěním srazu bo akce, ale výhodu má aj dobrý vlakový spoj = chcu pit, bu jináč ideálně v dosahu jednej nádrže nafty a to je 850-950 km podle teho jak mam těžků nohu...
EDIT, ono to ani tak potem néni o tem dosahu jak spíš mnět na tů akcu čas, tedá nebyt v práci.
Rumbard Tarkaren
-
Jsem taky Znojmák (aspoň okresově ), ale s dojížděním na akce mám problémy - není čas ( a to ač jsem mladý) a taky tu jsou rodiče, kteří, kdyby byl čas, nedovolí, takže nic :-D ..Pokud se sraz nebude konat zrovna ve Znojmě, jako u např. o Vinobraní
EDIT: O spojení východních Čech a Moravy se nehodlám vyjadřovat
EDIT: O spojení východních Čech a Moravy se nehodlám vyjadřovat
Naposledy upravil(a) Akruo dne 8. 9. 2009 16.27, celkem upraveno 1 x.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
aefar: promiň, ale na takhle položenou otázku se nadá odpovědět...a pokud ano, jsem pro Valmez, nebo případně Užhorod.
btw. jestliže Morava a Východní Čechy jsou blízko sebe...nechápu, jakej je potom rozdíl mezi Prahou, středními čechami, Severními atd. jsou snad daleko od sebe? Otázka měla znít, kolik kilometrů jste ochotni jet na sraz. 50,100,150,milion
btw. jestliže Morava a Východní Čechy jsou blízko sebe...nechápu, jakej je potom rozdíl mezi Prahou, středními čechami, Severními atd. jsou snad daleko od sebe? Otázka měla znít, kolik kilometrů jste ochotni jet na sraz. 50,100,150,milion
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Otázka je jasná - odkud ze zmiňovaných míst jste. Není to tak náhodou a je to pro mě důležité.Akira píše:aefar: promiň, ale na takhle položenou otázku se nadá odpovědět...a pokud ano, jsem pro Valmez, nebo případně Užhorod.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
-