Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Trosku opozdene diky taky Dronovi za Eteny. DInovi a Bertovi za zachranou pulvypravu a Nin/Alzure za opravdu krasny detektivni questik.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Děkuji všem, se kterýma jsem dneska hrál... zvláštěpak Tristanovi a Piti za to, že mi alespoň trochu vrátili chuť do hry. :clover:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

díky za dnešek všem, který jsem potkal... vyjmenoval bych, jenže jsem už uplně grogy a vypsat všechna ta jména.. to by mě asi zabilo :) díky
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Dron

Příspěvek od Dron »

Díky Deadlymoon, Pipi_CZ a Wendigo. Mohl jsem jen na chvilku, ale Et ta tři setkání udělala hroznou radost :yes:
Deadlymoon

Příspěvek od Deadlymoon »

Velké díky Tuxikovi za jeho hru. Supr se s tebou hraje a bavím se :smile:
takže dík za posledních několik hodin :bigwink:
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

děkuju
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
anurin

Příspěvek od anurin »

Tak zase vyšvihnu morgii... sem tam ji poděkovat prostě musím. Psát to sem každým dnem co mě překvapí... to nejde. A díky Rayonovi.
Jesper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jesper »

Takže, děkuji moc Panathianovi za skvělý, i když nepovedený quest. Opravdu jsem se vyděsil, skvělá hra! :clover:
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

jooo díky za dnešní hru...tak nějak všem co jsem potkal :biggrin: zase jednou den (spíše noc) plný (plná) událostí :smile:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Nalk píše:jooo díky za dnešní hru...tak nějak všem co jsem potkal :biggrin: zase jednou den (spíše noc) plný (plná) událostí :smile:
Taky se přikláním k díkům, které hlavně patří Panathianovi za jeho zajímavý quest....dále také Dinovi za hru i radu :smile: a pak Edwardovi Alky za prohledávání a Francovi...a už nevím komu, kdybych měl ještě někomu poděkovat tak ať si řekne...bylo to vyčerpávající :smile:
Naposledy upravil(a) Pipi_CZ dne 5. 9. 2009 9.01, celkem upraveno 1 x.
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Jojo, taky díky. Na závěr jsem čekal armádu hrdinů a ona přišla jen Alky a jak slon mi prošlapala ty nejlepší pasti a ještě fňukala, že jí shořela sukýnka, to jsem fakt nemohl :megalol: Balrogu, dneska jsi tomu nasadil korunu :smile:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Panathian píše:Jojo, taky díky. Na závěr jsem čekal armádu hrdinů a ona přišla jen Alky a jak slon mi prošlapala ty nejlepší pasti a ještě fňukala, že jí shořela sukýnka, to jsem fakt nemohl :megalol: Balrogu, dneska jsi tomu nasadil korunu :smile:
Počkej až uvidíš, jako nadílku ti v brdlohu nechala moje postava :megalol: :megalol: :megalol:
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Luelle

Příspěvek od Luelle »

tak já děkuju Billovi a trpaslíkům :bigwink:

a pochopitelně Anade, že se mi tak vzorně stará o kočku

a frynovi, že umí tak hezky vystihnout ten správnej moment :smile:
16? Tak to je v pohodě
Bruciacullo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruciacullo »

tak jsem se chystal jít spát... a posledních pět/deset/dvacet minut hry mě bavilo víc než celý uplynulý den.. a to to vubec nebylo v plánu :megalol: Diky Keiře a Arti za zábavnou situaci :bigwink:
Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha

http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Morgie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morgie »

Díky za tu nenadálou událost v Lesíku, která rozběhla další nenadálé události. :biggrin:

"Tinve"
Soví pírko
Morgie †

Tilia Cordata
Lampyris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lampyris »

Bruciacullo píše:tak jsem se chystal jít spát... a posledních pět/deset/dvacet minut hry mě bavilo víc než celý uplynulý den.. a to to vubec nebylo v plánu :megalol: Diky Keiře a Arti za zábavnou situaci :bigwink:
To se rádo stalo :biggrin: připojuji se k poděkování
Dron

Příspěvek od Dron »

Díky Wendigo a Safiře a zároveň omluva za zkaženou výpravu, ale za jedno odpoledne toho bylo na Et opravdu moc. :blush:
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Panathian píše:Jojo, taky díky. Na závěr jsem čekal armádu hrdinů a ona přišla jen Alky a jak slon mi prošlapala ty nejlepší pasti a ještě fňukala, že jí shořela sukýnka, to jsem fakt nemohl :megalol: Balrogu, dneska jsi tomu nasadil korunu :smile:
Když já se tak moc snažil tam tu armádu poslat, ale nějak se nikomu nechtělo :) A ani na moje alternativní nebojové pohodlné lsti a plány nikdo nereflektoval (tedy ano, Din ano, který se rozhoupal k nákupu surovin až po zavíračce.. a nakonec z něj stejně vypadlo, že asi neměl peníze :D).

Takže jsem ti chtěl moc poděkovat, jak ten lumpík dokázal aspoň na chvíli lidi rozhýbat :)

EDIT: sorry, ale kdyz ji neco sesmahne za pulku zivotu, tak asi nefnuka kvuli ocouzeny sukynce :D...

EDIT Pavel: To víš, elfové vnímají ten čas jinak - kdo měl vědět, že je nějaké odpoledne ? Ty dny prostě tečou tak rychle. :biggrin: A náhodou... že nemá ani vindru řekl hned. :bleh:
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Dron píše:Díky Wendigo a Safiře a zároveň omluva za zkaženou výpravu, ale za jedno odpoledne toho bylo na Et opravdu moc. :blush:
Heh taky dik a neboj se mi nejsme zadni vypravari, kdyz se nekam za uherskej rok vyhrabem tak na tom stejne moc enzalezi a pravidelne tam v pulce pripadu stejne vubec nedojdem protoze se to nejak zahraje... :biggrin:
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Dron

Příspěvek od Dron »

The_Balrog píše: EDIT: sorry, ale kdyz ji neco sesmahne za pulku zivotu, tak asi nefnuka kvuli ocouzeny sukynce :D...
Náhodou, Et to brala smrtelně vážně a byla z toho úplně zničená :smile:
Odpovědět