Jon: víš, že cpu do krajinek vždycky postavu..u oázy byla volba jasná :)
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Pipi_CZ píše:Vkládám svoji malou kresbičku vytvořenou ve školní lavici
Nuda v Zelí:
Nejlepší je na tom ten nápis To naprosto znám...sedíš a maluješ do prvního papíru co najdeš hehehe..můžeš hádat jak vypadaly moje sešity :) Ještě že na střední je nevybírali :)
Pipi_CZ píše:Vkládám svoji malou kresbičku vytvořenou ve školní lavici
Nuda v Zelí:
Nejlepší je na tom ten nápis To naprosto znám...sedíš a maluješ do prvního papíru co najdeš hehehe..můžeš hádat jak vypadaly moje sešity :) Ještě že na střední je nevybírali :)
No jó no …..vkládám o trochu lepší obrázek... ….a u pozorňuji.…upozorňuji nejsem akademický malíř
Agnes píše:Ten tmavší vyfocenej digitálem je hezčí ;)
Oba jsou focené digitálem, akorát ten druhý jsem upravoval, aby to trochu vypadalo jak jak myslíš no....jsi přece jen holka, vidíš to jinak než my....holky? kluci? ehh...sakra!
Fajn.. děkuju moc, ale ten první nemažu
btw mám rád tenhle topic, jelikož čas na kreslení nemám a baví mě to. Takhle mám námět (který mě nikdy nenapadne) i čas.
Oáza bude zajtra,ale rád by som sa opýtal,je niekto zodpovednejší za trpošov než iný? Napr ako cm za mágov. Babrem sa s detailami hagu,a ic si to nezistím, ešte nejakú dobu s trpošmi určite nie. Že pošlem pár rendrov a budú pripomienky. Keď tak Pm,keď nie tiež dobre.