Velké díky Skarbimu a Dustilovi s Alzue! pak také Dietrichovi, Dinovi a zbytku hráčům co jsem s nimi hrál.….dnešek byl opravdu emotivní a vyčerpávající... omlouvám se zároveň za ten odlog, ale máti si hrála se zásuvkou a vypolila mi na chvíli router....to by ani tak nevadilo jako to, že mi pak vypojila switch a nezapojila ho zpět...pak jsem na to přišel a všechny jsem dobíhal...opravdu se omlouvám... a DÍKY
Hlavní dík ode mně patří Lonewarovi za suprový, promyšlený dlouhodobý quest. Děkuju moc. A pak samozřejmě ostatním - skarbimu, Jonovi, Pipi, agnes, Wendigo, Pavlovi, Aefarovi a uh... snad sem na nikoho nezapomněl. A předem děkuju, že budete navštěvovat Dustila
Velký dík za dnešek všem zůčastněným. Jmenovitě Jonovi, Pipi, Agnes, Wendigo, Pavlovi ...a dalším.
A nejvetší dík Skarbimu a Ghostovi za super boj a pomoc s questem a Skarbimu taky za padoucha.
Netušil jsem jak to dopadne, ale to co se nakonec z toho semlelo mě vážně překvapilo.
Díky moc všem.
Nooo... zajímavý vývoj, jen co je pravda, docela překvapivý. Díky všem účastníkům za akci a některým jednotlivcům (zejména Dustilovi, Zelgovi) za stejně zajímavé a zábavné debaty.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Rádo se stalo, bylo pěkné se zase objevit ve hře, byť jen na cviličku :) původně jsem nechtěl nic dělat, ale když ta Aris tam tak znuděně posedávala...
Trpaslík pobíhající jen v helmě a trenkách po hargolu a nadávající do dlažby … super :)
Edit beru zpět
Hehe..ono vůbec trpaslík v trenkách s elfím pláštěm táhnoucího elfka a šišlajícího honem...lychle...opravdu jsem ho podezdřívala, že spěchá zas do hospody :D