Podzimní sraz v divočině ala Divoký západ, 23. - 25. 10.

Vše ohledně plánovaných akcí, srazů a srázků.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Stavy se nám začínají hezky naplňovat:)
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Luelle píše:anooooo!!!!! MAGNUMIŠTĚ a vezmi sebou tu démonickou kytáru! já se na tebe hrozně těším =) jsme se neviděli od posledního Larpu vid? ;)

škoda že tam nebude žádnej vobejzdozus :biggrin:
Démonickou kytáru? :D já nějakou mám? :D Wendigo by mohla zase přivézt :) Taky se těšim ;) ale ne od posledního Larpu, ale od tvýho posledního Larpu :biggrin: No a bejda mě teda fakt chybět nebude :D si ho užiju dost na larpu za týden, řekl bych :D
Luelle

Příspěvek od Luelle »

magnumik píše:
Luelle píše:anooooo!!!!! MAGNUMIŠTĚ a vezmi sebou tu démonickou kytáru! já se na tebe hrozně těším =) jsme se neviděli od posledního Larpu vid? ;)

škoda že tam nebude žádnej vobejzdozus :biggrin:
Démonickou kytáru? :D já nějakou mám? :D Wendigo by mohla zase přivézt :) Taky se těšim ;) ale ne od posledního Larpu, ale od tvýho posledního Larpu :biggrin: No a bejda mě teda fakt chybět nebude :D si ho užiju dost na larpu za týden, řekl bych :D
já myslela MŮJ poslední Larp ty střevo

jasný tu z toho videa, jaks jí koupil za..ééé kolik liber? :biggrin:
16? Tak to je v pohodě
Dron

Příspěvek od Dron »

Moc rád bych taky přijel a pokud bude zájem, vzal s sebou i nějaké deskové a karetní hry (dle poptávky a způsobu dopravy).
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Luelle: no jo no, myslet znamená ho*no vědět :biggrin: a kor když ty myslíš a já mám vědět xD

a tu ďábelskou kytáru za 25 liber sem nechal ve Skotlendu u naší domovnice ;) jak se příští rok vrátim, tak budu mět na co hrát... až vyměnim strunu, která po mym odjezdu sama v noci praskla :megalol: prej se o mě kamarádi báli, jestli to nebylo špatný znamení :biggrin:
Luelle

Příspěvek od Luelle »

magnumik píše:Luelle: no jo no, myslet znamená ho*no vědět :biggrin: a kor když ty myslíš a já mám vědět xD

a tu ďábelskou kytáru za 25 liber sem nechal ve Skotlendu u naší domovnice ;) jak se příští rok vrátim, tak budu mět na co hrát... až vyměnim strunu, která po mym odjezdu sama v noci praskla :megalol: prej se o mě kamarádi báli, jestli to nebylo špatný znamení :biggrin:
ježiš s tebou je to furt stejný :biggrin:
16? Tak to je v pohodě
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Moje kytara umrela [praskla] a az do vanoc to na novou nevypada takze tenktokrat si jen zaskrehotam, hrat stejne neumim tak co ;P

Co se deskovek tyce... hlasuju pro krome klasickeho Bangu i pro Munchkiny, to bude takove tematicke... a dej sem mozek... to vlastne taky po par [krat 5-10] pivech :biggrin:
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Tak jo, co se týče ceny za ubytování - je už i s příkladekem 10kč/noc za topení, který věřím oceníme.

Jedna noc pro dospělého je 120 korun, tzn 240,- vás bude stát celý víkend, což je, řekněme si to narovinu, víc než slušné.

Nevím jak to bude letos se slevou pro studenty (80kč/noc), protože mi je formuloval jako "mladistvé obvykle do 18 let". Takže raději počítejte s tou vyšší cenou, kdyby se něco změnilo dám vědět,

Pro neúčastníky minulých ročníků připomínám, že na Chlébském je kuchyňka s vybavením jako je mikrovlnka a rychlovarka, sporák, lednička a tak dále.

Pak jsou tam dvě chatky, každá se čtyřmi pokoji, dole pro víc lidí, nahoře pro mín a jedna jako společenská místnost. Jako splečenská slouží i kuchynka, sedět se dá ještě venku v altánku a u ohniště.
Spát se musí ve vlastním spacáku. Hezká sprcha a záchody jsou samozřejmostí.

Několik stručných bodů, spíš proseb než pravidel, posbíraných z minulých Chlébských:
I. Vajgly se hází do popelníků a zavařovaček, nikoli na zem. A když na zem, tak do křoví kde to není vidět,, protože jinak je musí někdo vysbírat. A ten někdo je pak nasraný. Prosím, vím že se na to těžko myslí, ale zkuste to dodržovat co to půjde a já oplátkou dovezu nějaké improvizované popelníky.

II. Kouřit se může: venku, ve společenské chatičce a vdruhé chatce v jedné!! místnosti dole, pokud to jako loni nevydržíte/me:). Nikde jinde, hlavně z toho důvodu, že jeden z účastníků má alergii na kouř a ti ostatní to nechtějí dýchat.

III
. Jste-li abstinenti, chodíte li brzo spát, nemáte rádi když vám v chatičce zpívají opilí lidé, pak je pro vás ta pravá chatka první od příjezdové cesty. A naopak. Snad toto rozdělení trochu pomůže. A opět po zkušenosti z minulých ročníků, pokud budete někoho o půlnoci budit, zmíněná první chatička je tabu. PRo Dina je tabu i druhá chatička, jestli náhodou dorazí :P

IV. Nádobí si po sobě umývejte co nejdřív, ideálně hned To, co zbude po třiceti lidech po několika dnech je opravdu velká kupa. Pokud se někde něco rozlije, utřete to dokud je čas, nebo alespon ráno. Taky si pamatujete ten flek od mlíka a od vína? :megalol:

V. PET flašky a plasty všeobecně dostanou jeden velký pytel přede dveře, kam je můžete sešlapané házet. Knoflíčka málem trefil šlak, a mě taky, když sem se v tom pak musela hrabat. (Naštěstí jen povrchově:))
Naposledy upravil(a) Braenn dne 14. 9. 2009 17.40, celkem upraveno 1 x.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Wendigo píše:Moje kytara umrela [praskla] a az do vanoc to na novou nevypada takze tenktokrat si jen zaskrehotam, hrat stejne neumim tak co ;P

Co se deskovek tyce... hlasuju pro krome klasickeho Bangu i pro Munchkiny, to bude takove tematicke... a dej sem mozek... to vlastne taky po par [krat 5-10] pivech :biggrin:
S kytarou spolíhám na Morgie... doufám že dobře:)
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Wheee konecne nekdo kdo na to umi hrat :clap:

Ale ve skrehotani mi nikdo nezabrani!
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Tahle akce zní až příliš epicky na to, aby na ní Jon chyběl. Takže od zejtřka nekouřím, nepiju a šetřím.
Kraki Skengdrang
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Luelle píše:ježiš s tebou je to furt stejný :biggrin:
Dík, už sem se bál, že sem se změnil :biggrin:
Wendigo píše:Wheee konecne nekdo kdo na to umi hrat
:dntknw: já umím...trošku :serenade:
Braenn píše:S kytarou spolíhám na Morgie... doufám že dobře:)
:thumbsup:
Braenn píše:...Taky si pamatujete ten flek od vína?…
:crazy: jako, těžko odhadnout kdo mohl byt tak nadranej, že tam to víno vylil, ale polil aj mě :whistling:
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

No jo Magnume jenze to chce nekoho kdo si pamatuje ty tabornicky odrhovacky protoze na cokoli jinyho zas nikdo nezna slova ;]
---
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Braenn píše:III[/b]. Jste-li abstinenti, chodíte li brzo spát, nemáte rádi když vám v chatičce zpívají opilí lidé, pak je pro vás ta pravá chatka první od příjezdové cesty. A naopak. Snad toto rozdělení trochu pomůže. A opět po zkušenosti z minulých ročníků, pokud budete někoho o půlnoci budit, zmíněná první chatička je tabu. PRo Dina je tabu i druhá chatička, jestli náhodou dorazí :P
No já rozhodně nikoho o půlnoci budit nebudu, jsem taky člověk, no ne ? *dumá nad nějakou pěknou tradicí, která se vztahuje k tomu datu, aby mohl Braenn udělat radost* :bigwink:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

Takže
Trpaslíci jak se dohodnem na cestičce?
magnume Ajku?
tramtadá bus do brna z brna vláčkem kamsi odkamsi vláčkem ještě dál a pak pěšky nebo tak nějak to bylo? ne :bleh:
PODPIS
Luelle

Příspěvek od Luelle »

sciorp píše:Takže
magnume Ajku?
tramtadá bus do brna z brna vláčkem kamsi odkamsi vláčkem ještě dál a pak pěšky nebo tak nějak to bylo? ne :bleh:
no nemysli si, že bys cestoval beze mě =P když máme společnou cestu už od domovních dveří =P
16? Tak to je v pohodě
Morgie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morgie »

Kytara?
Dovezu, zahraju, zazpívám, jak jinak :biggrin:

Deskovky? Cory se rád přidá.

"Tinve"
Soví pírko
Morgie †

Tilia Cordata
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Braenn píše:II. Kouřit se může: venku, ve společenské chatičce a v první chatce v jedné!! místnosti dole, pokud to jako loni nevydržíte/me:). Nikde jinde, hlavně z toho důvodu, že jeden z účastníků má alergii na kouř a ti ostatní to nechtějí dýchat.

III
. Jste-li abstinenti, chodíte li brzo spát, nemáte rádi když vám v chatičce zpívají opilí lidé, pak je pro vás ta pravá chatka první od příjezdové cesty. A naopak. Snad toto rozdělení trochu pomůže. A opět po zkušenosti z minulých ročníků, pokud budete někoho o půlnoci budit, zmíněná první chatička je tabu. PRo Dina je tabu i druhá chatička, jestli náhodou dorazí :P
HM.… z toho vyplívá, že v chatičce kde se bude juchat do rána se kouřit nebude? A naopak? To mi nepřijde.… taktické.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

Luelle píše:
sciorp píše:Takže
magnume Ajku?
no nemysli si, že bys cestoval beze mě =P když máme společnou cestu už od domovních dveří =P
Já tě nechci zklamat Blondie ale tohle je jaksi taková naše trpasličí tradice
takže jak se k tomu vyjádří braši??
PODPIS
Luelle

Příspěvek od Luelle »

kokosak píše:
Braenn píše:II. Kouřit se může: venku, ve společenské chatičce a v první chatce v jedné!! místnosti dole, pokud to jako loni nevydržíte/me:). Nikde jinde, hlavně z toho důvodu, že jeden z účastníků má alergii na kouř a ti ostatní to nechtějí dýchat.

III
HM.… z toho vyplívá, že v chatičce kde se bude juchat do rána se kouřit nebude? A naopak? To mi nepřijde.… taktické.
mě to přijde taktické :biggrin: můžu juchat a nechcípnu
16? Tak to je v pohodě
Odpovědět