Lord Xeen píše:No ja si nemuzu pomoct, ale predstava druida, jak jednou za rok nakluse ke svadlence mi prijde komicka
ja mam predstavu druidu jeste trochu jinou …
.. ale nehrajeme simulator druidu, ale NWN. Druid ve meste neni neobvykla vec, dokud nezacne sam tvrdit jak mesta nesnasi a nemuze vystat. Kdyz uz to zacne tvrdit, tak to pak teda ale musi dodrzovat a opravdu si maximalne dojit nejkratsi cestou opravit veci a rychle ven.
A kdyz uz bys nevedel coby, tak muzes do Amfiberai. To se v tomhle ohledu neda pokladat za mesto vubec.
K puvodnimu navrhu a k Labirovi:
Co to proste priplacnout jako dalsi dovednost (/dovednosti - jestli podle typu predmetu) do knizky vyroby a nechat lidi nejakym itemem opravovat veci. Opravilo by to o nejakou cast v zavislosti na cviku (takze treba nadprumerne cviceny (dispozice-vycvik-kostka) by opravil o 1.5bodu stavu(prikladna hodnota-neznam meritko), coz by bylo na "zcela jako nove" o horsich veci a trochu zlepseni u kvalitnich veci). Predmet nebo neco takoveho s omezenim na kusy (=penize). Kdyz bude prirozene velmi zrucny, nebo se nejak vycvici v opravach, tak ho to mozna vyjde i levneji nez v obchodech. Dat tam taky pauzu (30s-to co je na sberu) s povedlo/nepovedlo, nevim do jake miry by to slo pridat do uz hotovych sablonek. Prijde mi, ze uz to vlastne je, jen chyby nastroj a radka v knize.