No já bych dojel rád, ale znáš to, svatba... bude v sobotu, žranice, ožíračka... a v neděli ráno budu dělat jen "au au" :)) Bohužel, tyhle Chlébské jsou passé
Jon píše:No já bych dojel rád, ale znáš to, svatba... bude v sobotu, žranice, ožíračka... a v neděli ráno budu dělat jen "au au" :)) Bohužel, tyhle Chlébské jsou passé
Úplně rozumím, když byl poslední sraz, zapíjem jsem vlastní svobodu
Nebo se to trefilo přímo so svatby? Teď si nejsem jistý
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Ajku a Megnume,
tak právě blondýna rozhodla že poejdeme z prahy ve 13:30 tzn hledejte spoj tak nějak kolem 16:00 z brna
a napiš kdy jak co
přijíždíme k hotelu Grand tzn skoro k nádraží je tak? sousedko?
Pojedu z Boskovic autem kolem 16:00, vlakaře můžu nabrat ve Skalici nad Svitavou. Jde o to, že ve Skalici stojí vlaky jak z Brna, tak z Prahy - a já pak obstarám "obtížnou" dopravu na Chlébské, pokud má někdo zájem.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Éfare, díky za nabídku leč pro nás vlakaře/busaře (o jiných nevim pokud jsou omlouvám se) je ta poslední pasáž, nazvaná právě ted cufus, to nejdůležitější a navíc v lokálkách poznáš spoustu zajímavejch lidí, *koukne na magnumika* vid třeba paní doktorka práv zdenička co?
sciorp píše:Éfare, díky za nabídku leč pro nás vlakaře/busaře (o jiných nevim pokud jsou omlouvám se) je ta poslední pasáž, nazvaná právě ted cufus, to nejdůležitější a navíc v lokálkách poznáš spoustu zajímavejch lidí, *koukne na magnumika* vid třeba paní doktorka práv zdenička co?
jooo, co pak zdenička už sem jí dlouho nepsal.. hmmm, žeby?
jinak se teda skládám na pívo... mlíko mít nemusím :)
a mě taky pošli to číslo účtu Braenn
a co se týče tématu na převleky... divokej západ vypadá pěkně... a co třeba Hippies retro nebo třeba sraz metlistů a rockerů? :D
sciorp píše:Ajku a Megnume,
tak právě blondýna rozhodla že poejdeme z prahy ve 13:30 tzn hledejte spoj tak nějak kolem 16:00 z brna
a napiš kdy jak co
ve výpisu stjůdent ejžensy je napsáno Brno, AN Grand tudíž předpokládám, že áno
sciorp píše:Ajku a Megnume,
a napiš kdy jak co
Podchodem pod stanicí šalin a vlakáčem, nadchodem do Vaňkovky, skrz Vaňkovku a dolů z nadchodu a jste na hlavním autobusovém nádraží. Nejvýš 10 minut chůze.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar